Napisano 1 Października 201411 lat Oglądałem dzisiaj w sloonie i nawet nawet Proszę o opinie posiadaczy , userów tego pojazdu. awaryjność, silniki...za/przeciw. "z czego to" jest zrobione? to pugowskie picasso?
Napisano 1 Października 201411 lat > Oglądałem dzisiaj w sloonie i nawet nawet > Proszę o opinie posiadaczy , userów tego pojazdu. > awaryjność, silniki...za/przeciw. > "z czego to" jest zrobione? to pugowskie picasso? Tez chetnie poczytam, bo nawet mi sie podoba i jest na liscie kandydatow do zastapnienia C4 Nie bez znaczenia jest fakt, ze troche wyzej sie siedzi
Napisano 1 Października 201411 lat > Tez chetnie poczytam, bo nawet mi sie podoba i jest na liscie kandydatow do zastapnienia C4 > Nie bez znaczenia jest fakt, ze troche wyzej sie siedzi To myśl o C4 P/GP Przynajmniej nie ma scisku przez ten tunel środkowy, o szybie czołowej nie wspomnę
Napisano 1 Października 201411 lat > To myśl o C4 P/GP > Przynajmniej nie ma scisku przez ten tunel środkowy, o szybie czołowej nie wspomnę Zależy co kto lubi. Mi się podobają kokpity, gdzie kierowca jest obudowany. Nie podobają mi się za to zegary centralne. Tego, kto je wymyślił, nabiłbym na pal.
Napisano 1 Października 201411 lat > Zależy co kto lubi. Mi się podobają kokpity, gdzie kierowca jest obudowany. > Nie podobają mi się za to zegary centralne. Tego, kto je wymyślił, nabiłbym na pal. Po 10 minutach przestajesz na to zwracac uwage Z reszta mialem tez taki w P12 i dla mnie to zaden problem
Napisano 1 Października 201411 lat > To myśl o C4 P/GP > Przynajmniej nie ma scisku przez ten tunel środkowy, o szybie czołowej nie wspomnę Troche bez sensu jezdzic "autobusem" w 2 osoby Ale nie wykluczam takiego rozwiazania... Probelemem jest brak sensownych silnikow noPB
Napisano 1 Października 201411 lat Autor > Troche bez sensu jezdzic "autobusem" w 2 osoby > Ale nie wykluczam takiego rozwiazania... > Probelemem jest brak sensownych silnikow noPB a ten 1,6 THP (czy jak mu tam) 155KM? z kartki wygląda przyzwoicie.
Napisano 1 Października 201411 lat > a ten 1,6 THP (czy jak mu tam) 155KM? > z kartki wygląda przyzwoicie. Nie wiem czy go w koncu poprawiali, ale trwalosc rozrzadu byla porownywalna z pierwszymi TSI A tak poza tym to calkiem przyjemnie sie tym jezdzi
Napisano 1 Października 201411 lat > Oglądałem dzisiaj w sloonie i nawet nawet > Proszę o opinie posiadaczy , userów tego pojazdu. > awaryjność, silniki...za/przeciw. > "z czego to" jest zrobione? to pugowskie picasso? Ogólnie fajne autko, prawie go kupiłem, ale jednak wybrałem wersję przedłużoną, bo jest bardziej funkcjonalna
Napisano 1 Października 201411 lat > a ten 1,6 THP (czy jak mu tam) 155KM? > z kartki wygląda przyzwoicie. Cichutko silniczek, wrażenia słuchowe trochę Trzeba olej trzymać pod max, się nie martwię bo gware mam i przedluze do 5 lat.
Napisano 1 Października 201411 lat Autor > Ogólnie fajne autko, prawie go kupiłem, ale jednak wybrałem wersję przedłużoną, bo jest bardziej > funkcjonalna co masz na myśli ws. wersji przedłużonej?
Napisano 1 Października 201411 lat Autor > No przecież 5008 czeqmeeeen... czy ja K3 jestem? po co mi autobus?
Napisano 1 Października 201411 lat > czeqmeeeen... czy ja K3 jestem? po co mi autobus? Autobus? Jakie cechy decydują, że tak uważasz?
Napisano 1 Października 201411 lat > Troche bez sensu jezdzic "autobusem" w 2 osoby > Ale nie wykluczam takiego rozwiazania... > Probelemem jest brak sensownych silnikow noPB A czym w ofercie silnikowej różni się C4 Picasso od P3008 ? No chyba że o czymś nie wiem
Napisano 1 Października 201411 lat > Zależy co kto lubi. Mi się podobają kokpity, gdzie kierowca jest obudowany. > Nie podobają mi się za to zegary centralne. Tego, kto je wymyślił, nabiłbym na pal. A kierownica niesymetrycznie Ci się tab bardzo podoba, czy nigdy się nad tym nie zastanawiałeś, bo od zawsze tak było
Napisano 1 Października 201411 lat > czeqmeeeen... czy ja K3 jestem? po co mi autobus? A to któryś ma miejsca stojące
Napisano 1 Października 201411 lat > A czym w ofercie silnikowej różni się C4 Picasso od P3008 ? No chyba że o czymś nie wiem W ofercie to niczym, ale praktycznie brak egzemplarzy krajowych z silnikiem innym niz 1,6 120KM W 3008 oferta jest troche bardziej zroznicowana wsrod 2-3 latkow. No i nie ukrywam, ze poprzednia gen C4 Picasso mi sie umiarkowanie podoba
Napisano 1 Października 201411 lat > W ofercie to niczym, ale praktycznie brak egzemplarzy krajowych z silnikiem innym niz 1,6 120KM > W 3008 oferta jest troche bardziej zroznicowana wsrod 2-3 latkow. > No i nie ukrywam, ze poprzednia gen C4 Picasso mi sie umiarkowanie podoba Gusta rzecz względna. Niemniej czym w takim razie urzełbył Cię C4 ? Toć różnica z przodu wręcz kosmetyczna, a Pug to "ryja ma wstrętnego" taki wieloryb z fiszbinami
Napisano 2 Października 201411 lat > ale się spiąłeś złośnik był Nie spiąłem, może powinienem inna emote zastosować Po prostu ciekawi mnie to "autobus". Nie pierwszy raz słyszę taką opinię i chciałbym naprostować
Napisano 2 Października 201411 lat > "ryja ma wstrętnego" taki wieloryb z fiszbinami Najładniejszy PUG na rynku
Napisano 2 Października 201411 lat > Najładniejszy PUG na rynku tiaaaaaaaaaaaaaa a 208 i 308 jeszcze nie weszły do produkcji
Napisano 2 Października 201411 lat > tiaaaaaaaaaaaaaa > a 208 i 308 jeszcze nie weszły do produkcji Nowy C4P ma piękny ryj w ogóle te nowe cytrynki bardzo mi się podobają, nawet Cactus.
Napisano 2 Października 201411 lat > Nowy C4P ma piękny ryj w ogóle te nowe cytrynki bardzo mi się podobają, nawet Cactus. Fakt, nowe C4P jest bardzo si Ciekawe kiedy bedzie nowa generacja C4
Napisano 2 Października 201411 lat > Fakt, nowe C4P jest bardzo si > Ciekawe kiedy bedzie nowa generacja C4 W tym ostatnim C4 siedziałem niedawno i szału nie zrobił, przód wg mnie podobny do nowego C5.
Napisano 2 Października 201411 lat > W tym ostatnim C4 siedziałem niedawno i szału nie zrobił, przód wg mnie podobny do nowego C5. Ja czasem mam okazje jezdzic obecna generacja C4 bo jest w rodzinie. Ogolnie auto jest poprawne do bolu, ale stracilo sporo na oryginalnosci, w porownaniu z pierwsza generacja Dlatego mam nadzieje, ze kolejna bedzie sporo ciekawsza