Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dżambo - byłeś?

Featured Replies

Napisano

> Może byś znalazł natchnienie dla Swojego nowego projektu?

nie bylem frown.gif nie mialem czym smile.gif

ale fotki ogladam wszystkie smile.gif i w weekend jezdzilem 4 fajnymi potencjalnymi bazami smile.gif

Napisano
  • Autor

> nie bylem nie mialem czym

> ale fotki ogladam wszystkie i w weekend jezdzilem 4 fajnymi potencjalnymi bazami

Dawaj typy!!! food.gif

Napisano

> Dawaj typy!!!

najpierw K100RS z 84 roku... idealny miał być:) a okazało się jak zwykle - wibracje, stukanie, luzy:) do tego chyba nie odpowiada mi sposób prowadzenia tej krowy. o tyle o ile potencjał jest do przeróbek z wyglądu - to jeździ to okropnie.

potem 2 razy GSX750 (inazuma) - jeden egzemplarz, właściciel zapomniał dopisać że między 2 i 3 jest luz, że w sumie to ma przód od bandita i chłodnicę też. ale drugi - rewelacja. strasznie mi podpasował charakter.

potem klasyka: CB 750 z 92 roku. Pięknie zachowany SevenFifty. U 1 właściciela od 9 lat. nic do zrobienia w sumie nie ma. cena dobra - nic tylko brać. Ale to nie to... strasznie nudny motocykl;) jak jechałem Suzuki - to gęba mi się śmiała, Honda - totalnie bez szału.

takze narazie waham się nad tą konkretną inazumą (obie opony do wymiany) - widzę potencjał tego baku smile.gif

Napisano

> A może coś bardziej spartańskiego?

eeeee no bajka. skontaktuję się...

pewnie będzie za mały, ale szprychowe koła food.gif 2 gary - na scramblera! food.gif

Napisano

> A może coś bardziej spartańskiego?

dzizas, ale ktos zepsul ten sprzet

Napisano

> dzizas, ale ktos zepsul ten sprzet

tutaj lagi nie wyglądają najlepiej:

1000x901c_yamaha-tx-cafe-racer-64888.jpg

Ale to może tylko taki kąt na zdjęciu.

Napisano

> Dawaj typy!!!

Byłem wczoraj oglądać motong u handlarza. pomijam cały protokół ze spotkania (fascynuje mnie ten gatunek ludzki i gadka), ale nie chcę przynudzać.

ale kwiatki muszę wypisać:

1. moto stał zastawiony w garażu (trzeba było wystawić inne 4 sztuki i quad). koles otwiera drzwi i cos w stylu: "Ojej, musze sporo wystawić" i patrzy na mnie czy przypadkiem jestem zainteresowany dalej smile.gif

badum tssss.

(50 km przejechałem, zeby go zobaczyc z 5 metrów w ciemnicy wink.gif do tego pod każdym miejscem motocykla - tłusta plama smile.gif nie oznacza to że wszystkie ciekną (bo mógł ciec któryś tam wczesniej stojący), ale widok był swietny. praktycznie 100% miejsc oznaczonych dokładnie olejem smile.gif

2. moto wystawiony, odpalony - gadamy o jezdzie probnej. pytam: OC? przegląd? papiery? aktualne, bo bez OC nie bede jezdził.

- chyba tak, musialbym pójść na górę, ale 3 miesiące temu nim wracałem do domu to na pewno były:)

badum tssss.

ostatecznie pofatygował się, zdziwiony że chcę wiedzieć czy jest OC i przegląd.

3. moto podczas jazdy próbnej, zarzygał mi lewy but olejem, do tego nie chciał wogóle jechać powyżej 50% odwinięcia manetki. żadnej jazdy nie było powyżej 80km/h... jak wróciłem, mówie o tym.

a koleś: spoko. jeśli wizualnie pasuje, to nic tylko brać, my go za moment na warsztat weźmiemy i będzie zrobiony, przecież nie może być tak jak jest teraz... olej to pewnie oring za 2 pln a dławienie to zrobimy - bo na 100% gaźniki. to jak?

badum tssss.

ostatecznie umówiłem się na telefon, żeby potwierdzić czy zrobili te felery i ew. druga jazda próbna (co pewnie nie nastąpi).

Napisano

a nie zastanawiales sie nad

Yamaha SR 500 ? ? ?

wink.gif

Napisano

> a nie zastanawiales sie nad

> Yamaha SR 500 ? ? ?

oczywiscie ze tak, na scramblera. ale obecnie jest 1 sztuka do wzięcia smile.gif i wolę w tej cenie coś bardziej w moim rozmiarze (w piątek jade oglądać GSX 1200) pub2.giffood.gif.

chyba mnie kształt baku zauroczył;)

• 3 tygodnie później...
Napisano

> Co prawda już kupiłeś, ale znalazłem coś dla Ciebie...

no sie wie smile.gif

ale egzotyke (guzzi, triumph, norton) zostawiam na 3ci projekt smile.gif musze sie dowiedziec jak mi pojdzie z tymi przystępnymi tematami zanim zniszczę guzziego wink.gif

• 4 miesiące później...
Napisano
  • Autor

> no sie wie

> ale egzotyke (guzzi, triumph, norton) zostawiam na 3ci projekt musze sie dowiedziec jak mi pojdzie

> z tymi przystępnymi tematami zanim zniszczę guzziego

Mam następny typ dl Ciebie... serduszka.gifok.gif

288285372-dzambo.jpg

post-33732-14352529146561_thumb.jpg

Napisano

> Mam następny typ dl Ciebie...

wiem. dzięki smile.gif

śledzę te boxery smile.gif ino skubane ceny trzymają zacnie smile.gif do tego robią się coraz modniejsze (tak samo jak cegły) i to też nie pomaga w zakupie kolejnej bazy smile.gif

Napisano

> Mam następny typ dl Ciebie...

Fota nie nastraja optymistycznie. Wygląda jakby się zepsuł albo conajmniej zabrakło paliwa grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Fota nie nastraja optymistycznie. Wygląda jakby się zepsuł albo conajmniej zabrakło paliwa

Eeee, trzeci nie nadążał i czekają na niego. grinser006.gif

Napisano

> Eeee, trzeci nie nadążał i czekają na niego.

Babeczka się ogląda za trzecim, a facet myśli: ale mnie j@jca bolą hehe.gif