Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie napędy do bram

Featured Replies

Napisano

Hej. Jakiej firmy polecicie napędy.

Brama segmentowa 4700x2100, 2600x2100 i brama ogrodzeniowa 6m lekka. Warunek: bezawaryjne i sterowane jednym pilotem.

skromny.gif

Napisano

> Hej. Jakiej firmy polecicie napędy.

> Brama segmentowa 4700x2100, 2600x2100 i brama ogrodzeniowa 6m lekka. Warunek: bezawaryjne i

> sterowane jednym pilotem.

Zależy jaka brama, niektóre bramy jak np Normstahl maja dobre napędy oem. Zgrać w jeden pilot zawsze sie da bomto kwestia nadajnika i wgrania pilota. Wiem ze Nice ma dobre napędy, ale jak kupowałem bramę to podobno nie wszystkie, tak twierdzili instalatorzy.

Napisano
  • Autor

> Zależy jaka brama, niektóre bramy jak np Normstahl maja dobre napędy oem. Zgrać w jeden pilot

> zawsze sie da bomto kwestia nadajnika i wgrania pilota. Wiem ze Nice ma dobre napędy, ale jak

> kupowałem bramę to podobno nie wszystkie, tak twierdzili instalatorzy.

Szukam już tylko napędów do bram segmentowych. Brama przesuwna napędzana będzie napędem AWso-2000 Wiśniowskiego, schowanym w słupku.

Napisano

> Szukam już tylko napędów do bram segmentowych. Brama przesuwna napędzana będzie napędem AWso-2000

> Wiśniowskiego, schowanym w słupku.

od ciężarówki grinser006.gif?

Mam taki, jest dość wolny.

Skoro będziesz kupował do bramy to niech Ci garaż ogarną i wgrają pod jedno radio.

Napisano
  • Autor

> od ciężarówki ?

> Mam taki, jest dość wolny.

> Skoro będziesz kupował do bramy to niech Ci garaż ogarną i wgrają pod jedno radio.

nie chce bram wiśniowskiego ich napędów. Klient wybrał sobie jego bramę ogrodzeniową bo "markowa" i ich napęd. Na szczęście da się to połączyć pod pilot wiśniowskiego. Czekam tylko na opinie na temat bennica came czy faac. Są jeszcze BFT ale nie miałem z nimi nic do czynienia. Które nie są chińskie? cfaniaczek.gif

Napisano

> nie chce bram wiśniowskiego ich napędów. Klient wybrał sobie jego bramę ogrodzeniową bo "markowa" i

> ich napęd. Na szczęście da się to połączyć pod pilot wiśniowskiego. Czekam tylko na opinie na

> temat bennica came czy faac. Są jeszcze BFT ale nie miałem z nimi nic do czynienia. Które nie

> są chińskie?

ale nie piszę o napędzie Wiśniowskiego, firmy instalujące bramy ogrodzeniowe i garażowe mają zazwyczaj kilka firm. Powinni tez umieć doradzić w tej kwestii, dla nich tez nie na rękę żeby jeździć potem i wymieniać coś. Jak kupowałem swoją bramę garażowa to mi powiedzieli, że jak Normstahl to ich napęd jest dobry, jak Wiśniowski to nie oem a jakiś Nice, np ale mówili też o modelach, że niektóre są be a niektóre dobre, ale nie pozapamiętywałem wszystkiego grinser006.gif

Napisano

> Brama segmentowa 4700x2100, 2600x2100 i brama ogrodzeniowa 6m lekka. Warunek: bezawaryjne i

Jak kiedyś, zastanowiając się nad zakupem czytałem jakieś forum branżowe to padały tylko nazwy 4 marek:

faac, nice, came i beninca.

Sam mam napęd do bramy skrzydłowej faac 414 i jest super. Działa bez problemów już ładnych kilka lat (poza tym że padły fotokomórki - ale to podobno norma w tych napędach).

Napisano

4x came (bramy segemtnowe i dwuskrzydlowe) sprawuja sie bez problemu juz kilka lat-musialeem tylko antenki powydluzac bo slabo lapaly jak baterie juz w pilotach chwile pochodzily