Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co naciskamy na kierownicy - szok

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> zacząłem odpisywać punkt po punkcie... ale ostatkie kilka uświadomiło mi że to nie na poważnie

hahaha.gifwaytogo.gif Na poważnie może nie, ale czy można odmówić temu sensu? wink.gif

Wg mnie za dużo się wypunktowuje opcji wyposażenia, akcentuje, że jest lub nie ma, a za mało mówi o jego specyfice, jakości i skutkach ubocznych. Wiele osób traktuje wyposażenie jak banknoty w portfelu. Więcej = lepiej.

W testach przy analizie cen robi się prosty zabieg porównania ceny po doposażeniu do równego poziomu, ale jak te elementy działają w praktyce to już mało istotne.

A różnica między autami w elementach fajnych jak i bzdurnych potrafi być kolosalna.

Przeglądając .pdf'y z pakietami i wyposażeniem nie pamiętam, żebym w jakimkolwiek modelu chciał mieć najwyższy pakiet z full wypasem. Wręcz przeciwnie, byłbym skłonny dopłacić, żeby pewnych elementów nie mieć. zlosnik.gif Na szczęście nikt tego nie wymaga. biglaugh.gif

Ale jeden motyw w dyskusjach na AK jest powtarzalny. Ja lubię skromne wyposażenie, praktyczne, skuteczne, tanie. Myślę, że większość woli jednak pstryczki elektryczki, automaty, czujniczki itp. Ja się pytam "po co ci to". Ale kiedy to ja mówię, żeby dany element ulepszyć, rozbudować, wzbogacić, usprawnić tak pod człowieka to z kolei ja nagle słyszę "po co ci to".

A szczytem jest np. mój nowy, służbowy smartfon. Sony Xperia...i jakaś tam literka. Na obudowie(!) ma guzik - skrót, którym uruchamia się muzykę, ale opcji "zawsze odbieraj z głośnikiem" nie ma. Dla mnie to chore bo ani to smart, a już na pewno nie fon. screwy.gif

W samochodach jest to samo i ogólnie w głowach twórców daje się odczuć coś takiego...takiego bycia pod wpływem. spineyes.gif

Pozdrawiam!

P.S. A wracając do meritum, klima to klima, a dach otwierany to dach otwierany. Jeśli mamy wątpliwości czy to się łączy, pomyślmy o budowlance. Czy np. gość od okien dachowych czy dekarz montuje w domu klimę? cool.gif

Napisano

> P.S. A wracając do meritum, klima to klima, a dach otwierany to dach otwierany. Jeśli mamy

> wątpliwości czy to się łączy, pomyślmy o budowlance. Czy np. gość od okien dachowych czy

> dekarz montuje w domu klimę?

Raczej klimę montuje gość od klimy grinser006.gif