Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie marki alufelg...

Featured Replies

Napisano

Witam. Takie oto pytanko. Szukam do siebie jakiś fajnych alufelg, ale nie chciałbym kupić jakiegoś miękkiego szitu... zlosnik.gif. W związku z tym, czy moglibyście pomóc i podpowiedzieć co warto, a czego nie warto brać, najlepiej z własnych doświadczeń.

Od siebie napiszę, że mam w lanosie (kupione jako nowe) od 7 lat Dezenty V, 15 cali, mają dość ładny wzór, mimo tylu lat, lakier na nich OK, nic się nie dzieje, proste, wyważają się, i nie kosztowały majątku (1050zł za komplet). Wiem że są felgi i "felgi". Dobrze też by było nie kupić mega ciężkich kloców.. jednak nie wszyscy producenci podają wagę, żeby można to było sobie porównać...

ps. jakbyście mieli jakieś fajne kółko 16 cali 4x100, 6-7,5J, ET 30-40 to podeślijcie 20.GIF20.GIF

ps.2 - mam na oku ciekawe alusy marki "Alessio" - obiegowa opinia - miękkie... ?? niewiem.gif

Napisano

Dotz ok.gif Mam od 5 lat i nic sie nie dzieje. Lekko nie maja.

Ja mam taie czarne.

60223-dotz-touge-graphite-3401.jpg

Napisano
  • Autor

> Dotz Mam od 5 lat i nic sie nie dzieje. Lekko nie maja.

> Ja mam taie czarne.

ok.gif

Generalnie jakby powstała jakaś dłuższa lista można by to podwiesić ok.gifzlosnik.gif20.GIF

Napisano

Ja mam allesio sport u mnie 14 lat lakier idealny. Prostowane nigdy nie byly jedynie wywazanie.

Rekord to 5lat jazdy i 1z 4szt nie trzeba bylo wywazac bo pokazywalo 0-0 reszta maks 5-15gram.

Napisano
  • Autor

> Ja mam allesio sport u mnie 14 lat lakier idealny. Prostowane nigdy nie byly jedynie wywazanie.

> Rekord to 5lat jazdy i 1z 4szt nie trzeba bylo wywazac bo pokazywalo 0-0 reszta maks 5-15gram.

ok.gif

Tych allesio jeszcze nie oglądałem, ale na jednej widziałem dużo ciężarków nabite....

Zaraz obczaje sobie te ronale... wink.gif

Napisano
  • Autor

> do lanosa?

> ronal r43 lub 47

R43 nawet nawet, R47 brzydkie.... no.gifzlosnik.gif

Napisano

> Witam. Takie oto pytanko. Szukam do siebie jakiś fajnych alufelg, ale nie chciałbym kupić jakiegoś

> miękkiego szitu... . W związku z tym, czy moglibyście pomóc i podpowiedzieć co warto, a

> czego nie warto brać, najlepiej z własnych doświadczeń.

> Od siebie napiszę, że mam w lanosie (kupione jako nowe) od 7 lat Dezenty V, 15 cali, mają dość

> ładny wzór, mimo tylu lat, lakier na nich OK, nic się nie dzieje, proste, wyważają się, i nie

> kosztowały majątku (1050zł za komplet). Wiem że są felgi i "felgi". Dobrze też by było nie

> kupić mega ciężkich kloców.. jednak nie wszyscy producenci podają wagę, żeby można to było

> sobie porównać...

> ps. jakbyście mieli jakieś fajne kółko 16 cali 4x100, 6-7,5J, ET 30-40 to podeślijcie

> ps.2 - mam na oku ciekawe alusy marki "Alessio" - obiegowa opinia - miękkie... ??

Teraz w Chevrolecie mam Enzo W Jak narazie zero problemów . Bardzo fajnie się myje Lakier bardzo trwały Ten wzór jest akurat na 4 śruby

Napisano

> Tych allesio jeszcze nie oglądałem, ale na jednej widziałem dużo ciężarków nabite....

> Zaraz obczaje sobie te ronale...

No to musiał gdzieś przywalić zlosnik.gif

Napisano

> Witam. Takie oto pytanko. Szukam do siebie jakiś fajnych alufelg, ale nie chciałbym kupić jakiegoś

> miękkiego szitu... . W związku z tym, czy moglibyście pomóc i podpowiedzieć co warto, a

> czego nie warto brać, najlepiej z własnych doświadczeń.

> Od siebie napiszę, że mam w lanosie (kupione jako nowe) od 7 lat Dezenty V, 15 cali, mają dość

> ładny wzór, mimo tylu lat, lakier na nich OK, nic się nie dzieje, proste, wyważają się, i nie

> kosztowały majątku (1050zł za komplet). Wiem że są felgi i "felgi". Dobrze też by było nie

> kupić mega ciężkich kloców.. jednak nie wszyscy producenci podają wagę, żeby można to było

> sobie porównać...

> ps. jakbyście mieli jakieś fajne kółko 16 cali 4x100, 6-7,5J, ET 30-40 to podeślijcie

> ps.2 - mam na oku ciekawe alusy marki "Alessio" - obiegowa opinia - miękkie... ??

OZ-ty. Miałem w Clio OZ F-1. Felgi nie do zarżnięcia. Przetrwały szkodę całkowitą w wykonaniu szwagra, a teraz jeżdżą w Lagunie szwagra, mojego szwagra. Mają 14 lat i nigdy nie były prostowane.

Napisano

Mam w T4 16-ki na zimę (fabrycznie 15-ki) . Zero problemów a wydaje mi się że łatwego żywota nie mają smile.gif

Napisano

> ziom

> na jakich oponach jezdziłes w T4?

> miałes opony wzmacniane dostawcze czy osobowe?

Jeżdże, bo właśnie dziś założyłem znów zimę. Jakieś FULDY szer 205 wersja osobowa

Napisano
  • Autor

Ktoś kojarzy taką felgę? Co to za model..?

IMG_20141026_125654929_HDR_zps4e91a62c.jpg

20.GIF