Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vems display

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj zaimplementowałem do seja , powiem szczerze bardzo fajna sprawa, wszystkie niezbędne parametry pod kontrolą, ten EMU to nie taka zła opcja zlosnik.gif

Napisano

> Dzisiaj zaimplementowałem do seja , powiem szczerze bardzo fajna sprawa, wszystkie niezbędne

> parametry pod kontrolą, ten EMU to nie taka zła opcja

Nie nakręcaj bo jeszcze zachce mi się wrócić do cc/sc zlosnik.gif

Napisano

> Dzisiaj zaimplementowałem do seja , powiem szczerze bardzo fajna sprawa, wszystkie niezbędne

> parametry pod kontrolą, ten EMU to nie taka zła opcja

jaki związek ma VEMS display z EMU?

Napisano

> Nie nakręcaj bo jeszcze zachce mi się wrócić do cc/sc

Tomuś, każdy wraca prędzej czy później, wyjątkiem są Ci co nigdy się CC nie pozbyli uzbroj_zlo.gif

ja właśnie odebrałem CC od blacharza i lakiernika, blachy wciąż czarne old.gif

Napisano

> Tomuś, każdy wraca prędzej czy później, wyjątkiem są Ci co nigdy się CC nie pozbyli

> ja właśnie odebrałem CC od blacharza i lakiernika, blachy wciąż czarne

Na razie jestem twardy grinser006.gif

Napisano

> Na razie jestem twardy

łjtam łojtam, ceny tych naszych czinkłeczent zaczynają się obecnie od 200 zł , wiadomo że chcąc zrobić coś z niczego trzeba poświęcić wszystko, ale w końcu - na coś trzeba umrzeć i na coś wydać ten hajs

Napisano
  • Autor

> jaki związek ma VEMS display z EMU?

A skąd aplikacja pobrać dane do wyświetlenia?

Napisano
  • Autor

> Nie nakręcaj bo jeszcze zachce mi się wrócić do cc/sc

Nie wiem czy tak się nie stało grinser006.gif

Napisano

> A skąd aplikacja pobrać dane do wyświetlenia?

ale nie ma związku VEMS (nazwa komputera SA jednego producenta, zagranicznego) z EMU nazwą komputera SA firmy EcuMaster, producent nasz krajowy

Napisano
  • Autor

> ale nie ma związku VEMS (nazwa komputera SA jednego producenta, zagranicznego) z EMU nazwą

> komputera SA firmy EcuMaster, producent nasz krajowy

No tak, Ecumaster ma swoją aplikację, podobnej do tej VEMSa, ale dużo skromniejszą, dlatego mam VEMSa ok.gif

Napisano

Się chyba z Lepem nie dogadasz. Chodzi chyba o to, że EMU wypluwa na porcie jakimś tam dane diagnostyczne w ustandaryzowanym formacie, który to format vems rozumie. Nie pamiętam nazwy formatu, ale pamiętam, że mnie ktoś kiedyś pytał o wyjaśnienie opisu działania tego, który nie był do końca oczywisty.

Napisano
  • Autor

> Się chyba z Lepem nie dogadasz. Chodzi chyba o to, że EMU wypluwa na porcie jakimś tam dane

> diagnostyczne w ustandaryzowanym formacie, który to format vems rozumie. Nie pamiętam nazwy

> formatu, ale pamiętam, że mnie ktoś kiedyś pytał o wyjaśnienie opisu działania tego, który

> nie był do końca oczywisty.

Ważne, że działa, olać nomenklaturę ok.gif

Napisano

> Się chyba z Lepem nie dogadasz. Chodzi chyba o to, że EMU wypluwa na porcie jakimś tam dane

> diagnostyczne w ustandaryzowanym formacie, który to format vems rozumie. Nie pamiętam nazwy

> formatu, ale pamiętam, że mnie ktoś kiedyś pytał o wyjaśnienie opisu działania tego, który

> nie był do końca oczywisty.

To jest protokół AIM, nie tylko Vems i Emu to mają, ale 95% sa komunikuje się z displayami za pomocą tego protokołu. Wyświetlaczy na rynku też mnogo wink.gif