Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Peugot 307hdi

Featured Replies

Napisano

Siostra ma takiego z 2004r 1,6 hdi 110km z pdf i co mi jest w nim dziwne czasem załącza się wypalanie pdfu i gdy go w trakcie zgasi(bo jest u celu swej podróży) przez kilkanascie minut pracują na full wentylatory lub też wentylator.Ojciec z nim kulał się po mechanikach kasy natracił i finał był taki,że aso stwierdziło iż ten typ tak ma oslabiony.gif

Prawdę mówiąc widzę dużo tych aut i nigdy nie przykuła mnie uwaga hałasujących mocno wentylatorów.Powiem inaczej parkując pod blokiem o godz,22.30 gasząc auto a tam trwa wypalanie to idzie się naprawdę wk...ć przez 15-20 min takiego hałasu.Pytam z czystej ciekawości TTTM? czy coś jest nie halo z autem?

Śmiga nim już około roku,po zakupie auta działo się to często teraz rzadziej bo więcej autem jeździ,na to pytanie też aso odpowiedziało-bo samochód mało jeździł i filtr często się czyścił niewiem.gif prawda to hmm.gif

Napisano

> Siostra ma takiego z 2004r 1,6 hdi 110km z pdf i co mi jest w nim dziwne czasem załącza się wypalanie pdfu

Całe szczęście, że ma z pdf-em.

Gorzej jakby miała z xls-sem lub doc-em.

Tam wiatraki potrafią pracować i po 8 godzin grinser006.gif

Napisano

zolta.gif bez takich zartow prosze....

Lepiej bys kolege poprawil i powiedzial ze auto ma FAP'a

Napisano
  • Autor

> bez takich zartow prosze....

> Lepiej bys kolege poprawil i powiedzial ze auto ma FAP'a

może i FAP z tego linku nic nie wyczytam bo trza się rejestrować a mi chodzi o takie tam podstawy jak jest u was czyli takich którzy mają te 307 z fapem

Napisano

> może i FAP z tego linku nic nie wyczytam bo trza się rejestrować a mi chodzi o takie tam podstawy

> jak jest u was czyli takich którzy mają te 307 z fapem

lepiej się zarejestrować i poczytać u żródła, niż pisać i czytać dyrdymały

Napisano

> może i FAP z tego linku nic nie wyczytam bo trza się rejestrować a mi chodzi o takie tam podstawy

> jak jest u was czyli takich którzy mają te 307 z fapem

Kolega podał Ci link do forum, na którym piszą właściciele Peugeotów i Citroenów bo wbrew nazwie forum jest tam dział poświęcony samochodom tej marki ponieważ właścicielem obydwu jest PSA i mają wspólne silniki i sporo elementów. A teraz do rzeczy TTTM smile.gif szczegóły na forum w dziale silników diesla lub dziale poświęconym konkretnemu modelowi...

pozdr.

M.

Napisano

> lepiej się zarejestrować i poczytać u żródła, niż pisać i czytać dyrdymały

To w 307 jest cos zepsute? W 206 wielokrotnie przerywałem wypalanie i zawsze wentylatory wyłączały sie w momencie zgaszenia silnika.

Napisano

> To w 307 jest cos zepsute? W 206 wielokrotnie przerywałem wypalanie i zawsze wentylatory wyłączały

> sie w momencie zgaszenia silnika.

Postęp i ewolucja Panie, nie może być tak samo po latach 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

No to prawdę mówią w aso więc TTTM i trza się pogodzić z hałasem facepalm%5B1%5D.gif

Napisano
  • Autor

A jeszcze mam zapytanie jako,że już założyłem ten temat o 307hdi czy jest ktoś kto może mi po vin podać historie auta z wizyt jakie miało w ASO i co tam miało robione daty przebieg?

Napisano

> A jeszcze mam zapytanie jako,że już założyłem ten temat o 307hdi czy jest ktoś kto może mi po vin

> podać historie auta z wizyt jakie miało w ASO i co tam miało robione daty przebieg?

po VIN możesz na internecie sprawdzić wyposażenie fabryczne auta - http://services.prosoftware.pl/pvin/

a historię przeglądów, napraw itp. o ile były wykonywane w ASO tylko przez zaprzyjażnione ASO osobiście