Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Transport części blacharskich

Featured Replies

Napisano

Mam do Was pytanie, a mianowicie sprawa wygląda tak: na oferii złożyłem ofertę, że potrzebuję transportu na części blacharskie (klapa, drzwi, błotnik). Zgłosiła się firma DG Transport, która zaoferowała bezpieczny transport za rozsądne pieniądze, zaznaczałem, ze części mają być w stanie idealnym bo nie będą lakierowane. Miało to jechać do mnie jednym autem i być dnia następnego, ale dojechało po tygodniu i jest w stanie tragicznym. Kontaktu z firmą nie ma- dzwoniłem do nich ze 30 razy, pisałem sms-y, zero reakcji. Nie wiem teraz co zrobić bo zostałem ze zniszczoną przesyłką, a kontaktu brak. Jakieś propozycje co zrobić, bo szlag mnie trafia, że sam po to nie pojechałem mad.gif

Napisano

Jakieś papiery masz? Co to za firma? Szukałeś informacji w sieci? Opinie?

Przy odebraniu oglądałeś?

Napisano
  • Autor

> Jakieś papiery masz? Co to za firma? Szukałeś informacji w sieci? Opinie?

> Przy odebraniu oglądałeś?

Mam papier dostawy, z adnotacją o uszkodzeniach. Opinie sprawdziłem po fakcie bo wcześniej nie znałem nazwy firmy, a wszystko wydawało się byś ok. Odbiór był w nocy po ciemku, ale zniszczenia widziałem co kierowca odnotował i myślałem, że nie będzie problemu z reklamacją, a jednak.

Napisano

> Mam papier dostawy, z adnotacją o uszkodzeniach. Opinie sprawdziłem po fakcie bo wcześniej nie

> znałem nazwy firmy, a wszystko wydawało się byś ok. Odbiór był w nocy po ciemku, ale

> zniszczenia widziałem co kierowca odnotował i myślałem, że nie będzie problemu z reklamacją, a

> jednak.

Daleko ta firma jest od Ciebie? Mają jakąś strone?

Napisano
  • Autor

> Daleko ta firma jest od Ciebie? Mają jakąś strone?

około 300km, strona niby jest ale martwa. Skontaktowałem się z kierowcą i prosiłem o kontakt szefa, do tej pory bez reakcji. Nie wiem co dalej, mam fotki jak auto dawca wyglądało i fotki po transporcie.

Napisano

> około 300km, strona niby jest ale martwa. Skontaktowałem się z kierowcą i prosiłem o kontakt szefa,

> do tej pory bez reakcji. Nie wiem co dalej, mam fotki jak auto dawca wyglądało i fotki po

> transporcie.

Na ich stronie nie ma nic o reklamacji?

Wysłać list polecony z potwierdzeniem odbioru?

Skoro tel nie odbierają sick.gif

Napisano
  • Autor

> Na ich stronie nie ma nic o reklamacji?

> Wysłać list polecony z potwierdzeniem odbioru?

> Skoro tel nie odbierają

Strona nie działa, list pewnie też nic ni da frown.gif

Dla ostrzeżenia innych pełna nazwa firmy to: DG TRANSPORT Magdalena Ważna czerwona.gif

Napisano

> Strona nie działa, list pewnie też nic ni da

> Dla ostrzeżenia innych pełna nazwa firmy to: DG TRANSPORT Magdalena Ważna

niezła firma krzak, widzę że nie tylko Ty masz problem, bo znalazłem opinie no.gif

Napisano
  • Autor

> niezła firma krzak, widzę że nie tylko Ty masz problem, bo znalazłem opinie

Wszystko wyglądało profi, a wyszło jak zwykle angryfire.gif

Dogadałbym się z nimi ale kontaktu brak.

A może by tak użytkownicy AK z darmowymi połączeniami podenerwowali trochę "prezesa tej firmy", będę zobowiązany, nr to: 669168050

Napisano

> Wszystko wyglądało profi, a wyszło jak zwykle

> Dogadałbym się z nimi ale kontaktu brak.

> A może by tak użytkownicy AK z darmowymi połączeniami podenerwowali trochę "prezesa tej firmy",

> będę zobowiązany, nr to: 669168050

Z jakiej to sieci? zlosnik.gif

Napisano

> Sprawdzałem i wychodziło, że PLUS

Jutro tam zadzwonię zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Jutro tam zadzwonię

Dzięki, dzwoniłem z 3 numerów, żadnego nie odbiera. Czy pójście na policję coś da confused.gif

Napisano

> Dzięki, dzwoniłem z 3 numerów, żadnego nie odbiera. Czy pójście na policję coś da

Chyba nic, ile zapłaciłeś? Pewnie walka z wiatrakami sick.gif

Takie opinie widze

Quote:

Zgadzam się z powyższą opinią. Ostrzegam przed tą firmą. Przyjęli zlecenie przewozu, odebrali towar który mieli dostarczyć prawie tydzień temu. Odbierają tylko z nieznanych im numerów tel. Działalność firmy opiewa o prokuraturę!!!

Quote:

zgadzam się ale ci państwo nic sobie nie robią z prokuratury

Napisano
  • Autor

> Chyba nic, ile zapłaciłeś? Pewnie walka z wiatrakami

> Takie opinie widze

> Quote:

> Zgadzam się z powyższą opinią. Ostrzegam przed tą firmą. Przyjęli zlecenie przewozu, odebrali

> towar który mieli dostarczyć prawie tydzień temu. Odbierają tylko z nieznanych im numerów tel.

> Działalność firmy opiewa o prokuraturę!!!

> Quote:

> zgadzam się ale ci państwo nic sobie nie robią z prokuratury

Nie zapłaciłem jakoś strasznie, ale części na tyle rzadkie, że innych nie znajdę i to mnie najbardziej wkurza, a auto miało być w oryginalnym lakierze itp mad.gif

Napisano

> Nie zapłaciłem jakoś strasznie, ale części na tyle rzadkie, że innych nie znajdę i to mnie

> najbardziej wkurza, a auto miało być w oryginalnym lakierze itp

Pozostaje zrobic poprawki albo malować oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> Pozostaje zrobic poprawki albo malować

Jedynie malowanie, a że to perła i żeby było ładnie to element z 500-700zł angryfire.gif

Napisano

> Strona nie działa, list pewnie też nic ni da

> Dla ostrzeżenia innych pełna nazwa firmy to: DG TRANSPORT Magdalena Ważna

Wyślij wyślij, jak nie odpowiedzą w ustawowym terminie to jesteś górą w sądzie.

Napisano

> Mam do Was pytanie, a mianowicie sprawa wygląda tak: na oferii złożyłem ofertę, że potrzebuję

> transportu na części blacharskie (klapa, drzwi, błotnik). Zgłosiła się firma DG Transport,

sluchaj a moze TY lub ktos z dobrych znajomych niech zlozy podobne zapotrzebowanie i moze ta firma sie zglosci - wtedy masz ich w garsci albo przynajmniej jest szansa na kontakt