Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Varaderka do oceny

Featured Replies

Napisano

Wady:

1. 125tka

2. Jedna tarcza z przodu z rachitycznym zaciskiem

Poza tym na zdjęciach wygląda ok.gif

Napisano
  • Autor

> Wady:

> 1. 125tka

> 2. Jedna tarcza z przodu z rachitycznym zaciskiem

> Poza tym na zdjęciach wygląda

;-p nie pytam o opinie o modelu ale ten konkretny egzemplarz z ogłoszenia / ewentualnie o sprzedającego

Napisano

Motocykl z Francji więc podejrzewam, że po szlifie - większym lub mniejszym. Napis na baku nie wygląda na oryginalny. Na zdjęciach wygląda ładnie, ale trzeba na żywo przyjrzeć sie szczegółom.

Napisano
  • Autor

> Motocykl z Francji więc podejrzewam, że po szlifie - większym lub mniejszym. Napis na baku nie

> wygląda na oryginalny. Na zdjęciach wygląda ładnie, ale trzeba na żywo przyjrzeć sie

> szczegółom.

o! dzięki o takie mi chodziło

versja 2: jakiś tekst

Napisano
  • Autor

> o! dzięki o takie mi chodziło

> versja 2: jakiś tekst

Jay wez no przetlumacz na nasze:"

........

Motorek kupiłem w PL w stanie jakim jest.

Motorek był przewrócony i miał przez to malowany boczek lewy, posiada wgniotkę na prawej stronie baku

(na górze baku wgniotka z mojej przyczyny - spadł mi kask z półki)

Motorek jest naprawdę świeży, przy tym przebiegu to nie ma za bardzo co się zużyć.

Silniczek pracuje jak pszczółeczka, dla pewności pojeździłem nim ok 2godz. aby się przekonać czy nie ma jakichś niespodzianek, ale okazało się że to jest jego najmocniejsza strona.

Nie jest to sprzęt nowy salonowy więc zawsze coś można na nim znaleźć.

......"

Napisano

> Jay wez no przetlumacz na nasze:"

> ........

> Motorek kupiłem w PL w stanie jakim jest.

> Motorek był przewrócony i miał przez to malowany boczek lewy, posiada wgniotkę na prawej stronie

> baku

> (na górze baku wgniotka z mojej przyczyny - spadł mi kask z półki)

> Motorek jest naprawdę świeży, przy tym przebiegu to nie ma za bardzo co się zużyć.

> Silniczek pracuje jak pszczółeczka, dla pewności pojeździłem nim ok 2godz. aby się przekonać czy

> nie ma jakichś niespodzianek, ale okazało się że to jest jego najmocniejsza strona.

> Nie jest to sprzęt nowy salonowy więc zawsze coś można na nim znaleźć.

> ......"

buahahha dobre 270751858-jezyk.gif

Faktycznie silniki są w Varadero dobre - co prawda jeżdżę dopiero od wejścia w życie przepisów, ale każdy go chwali.

Napisano
  • Autor

> buahahha dobre

> Faktycznie silniki są w Varadero dobre - co prawda jeżdżę dopiero od wejścia w życie przepisów, ale

> każdy go chwali.

nic nie mów się skończy, że pójdę i jakieś Kymco People One kupię czy coś bo masakra jakaś... z racji Wzrostu Varadero wydaje się jedynym sensownym rozwiązaniem... ale szukam juz grubo ponad pół roku i jakoś szczęścia nie mam do sensownego egzemplarza w rozsądnej cenie (pamiętam niestety zakresy cen przez szaleństwem nowelizacji ustawy :-( )

Napisano

> nic nie mów się skończy, że pójdę i jakieś Kymco People One kupię czy coś bo masakra jakaś... z

> racji Wzrostu Varadero wydaje się jedynym sensownym rozwiązaniem... ale szukam juz grubo ponad

> pół roku i jakoś szczęścia nie mam do sensownego egzemplarza w rozsądnej cenie (pamiętam

> niestety zakresy cen przez szaleństwem nowelizacji ustawy :-( )

W mój włożyłem po kupnie jakiś 1000zł - raczej rzeczy kosmetyczne, ale takie które mnie denerwowały.

W tą zimę po raz pierwszy pojedzie na wymianę napędu i duży przegląd mechaniczny - dopiero teraz okaże się co kupiłem icon_rolleyes.gif

• 4 tygodnie później...
Napisano

> o kubel zimnej wody poprosze :" kolejna do oceny - dzikei z gory

Nie rozumiem fenomenu wiadra - są owiele lepsze i ladniejsze moto w tej cenie. Poprostu zrób prawo jazdy facet

Napisano

> Nie rozumiem fenomenu wiadra - są owiele lepsze i ladniejsze moto w tej cenie. Poprostu zrób prawo

> jazdy facet

Cena ceną, a kategorie prawa jazdy kategoriami - nie każdy ma ochotę na robienie prawa jazdy a Viadro do miasta i turystyki krajoznawczej jest w sam raz ok.gif

wink.gif

Co do motocykla to niczego specjalnego nie widzę, ale ja się nie znam

Napisano

> Nie rozumiem fenomenu wiadra - są owiele lepsze i ladniejsze moto w tej cenie.

tak z ciekawosci-jakie?

glownie chodzi mi o "lepsze" ok.gif

mam na mysli oczywiscie te V2.

Napisano
  • Autor

> Nie rozumiem fenomenu wiadra - są owiele lepsze i ladniejsze moto w tej cenie. Poprostu zrób prawo

> jazdy facet

o tej wielkosci i pojemności?

Napisano
  • Autor

> Cena ceną, a kategorie prawa jazdy kategoriami - nie każdy ma ochotę na robienie prawa jazdy a

> Viadro do miasta i turystyki krajoznawczej jest w sam raz

> Co do motocykla to niczego specjalnego nie widzę, ale ja się nie znam

dzieks

Napisano

> dzieks

Sam posiadam przedliftową (różnią się nieznacznie z przodu i z tyłu).

Widać, że ten motocykl jest przygotowany do sprzedaży i nie jeżdżony kompletnie (wszystko się błyszczy).

Weź kogoś jeżdżącego na moto i ogarniającego mechanikę i jedź obejrzeć, przejechać się po jakimś placu czy drodze gdzie będzie się można rozpędzić.

Ja tak zrobiłem, kupiłem, i większych niespodzianek nie zanotowałem smile.gif

Napisano

> tak z ciekawosci-jakie?

No proszę Cie, dac dyche za 125ccm gdzie w tej cenie kupuje sie normalne motocykle ? Jasno widac, ze małe viaderko ma taką cene z powodu braku konkurencji, co moim zdaniem jest poronionym pomyslem. Zrobienie prawka to kwestia lenistwa

Napisano

> No proszę Cie, dac dyche za 125ccm gdzie w tej cenie kupuje sie normalne motocykle ? Jasno widac,

> ze małe viaderko ma taką cene z powodu braku konkurencji, co moim zdaniem jest poronionym

> pomyslem. Zrobienie prawka to kwestia lenistwa

Zapewne masz rację z tym lenistwem (chociaż ja się przepisów po prostu nauczyć nie mogę niewiem.gif ), ale 125 może być wystarczające do jeżdżenia waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> No proszę Cie, dac dyche za 125ccm gdzie w tej cenie kupuje sie normalne motocykle ? Jasno widac,

> ze małe viaderko ma taką cene z powodu braku konkurencji, co moim zdaniem jest poronionym

> pomyslem. Zrobienie prawka to kwestia lenistwa

Tak jest powtierdzam jestem leniem co to zmieeniło w kwesti oceny przedstawionego sprzętu?

Napisano

> Tak jest powtierdzam jestem leniem co to zmieeniło w kwesti oceny przedstawionego sprzętu?

Ja również jestem leniem a sam motocykl wydaje się być wizualnie ok wink.gif Jak masz jakiegoś mechanika to podjedź do sprzedającego, oglądnijcie maszynę i bierz ją. Opinie na forach dyskusyjnych są na ogół pozytywne i ludzie nie mają z tymi sprzętami większych problemów. Ja kupuję co innego z przyczyn finansowych. Gdyby nie $$ to pewnie też bym się za Varaderką oglądał 20.GIFzlosnik.gifok.gif