Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wygodne z V8 nadające się do LPG

Featured Replies

Napisano

Dziś byłem u kolegi z komisie i mają dwa adi a8 z 4,2 V8. Jedno jest z 2005r z silnikiem MPI 335KM, drugie z 2007r FSI i tam już jest chyba 350KM. Panowie sobie rozmawiali, fajne auta i nie drogie itd. Temat zszedł na temat konsumpcji paliwa i generalnie który jest lepszy. Mój kolega zaproponował, że lepsze będzie MPI, bo bezproblemowe i można dołożyć LPG. Panowie się bardzo zainteresowali tym tematem, bo nigdy nie mieli kontaktu z autami z taką instalacją (akcja działa się w UK).

Ja sam zacząłem się zastanawiać, jakie jeszcze rozstały auta z V8, ewentualnie dużym V6, które można jeszcze zagazować, a nie pchać się w auta mające 10 lat+? VAG do 2005r. BMW chyba do 2006r. Jak sprawa wygląda np. porsche cayen, lexusem?

Napisano

> Dziś byłem u kolegi z komisie i mają dwa adi a8 z 4,2 V8. Jedno jest z 2005r z silnikiem MPI 335KM,

> drugie z 2007r FSI i tam już jest chyba 350KM. Panowie sobie rozmawiali, fajne auta i nie

> drogie itd. Temat zszedł na temat konsumpcji paliwa i generalnie który jest lepszy. Mój

> kolega zaproponował, że lepsze będzie MPI, bo bezproblemowe i można dołożyć LPG. Panowie się

> bardzo zainteresowali tym tematem, bo nigdy nie mieli kontaktu z autami z taką instalacją

> (akcja działa się w UK).

> Ja sam zacząłem się zastanawiać, jakie jeszcze rozstały auta z V8, ewentualnie dużym V6, które

> można jeszcze zagazować, a nie pchać się w auta mające 10 lat+? VAG do 2005r. BMW chyba do

> 2006r. Jak sprawa wygląda np. porsche cayen, lexusem?

S500 w budzie W221 ma zwykły wtrysk, poza wersją Blueficiency.

Napisano
  • Autor

> USA

Całkowicie mi umknęły auta zza oceanu. Można poszukać cadillaca np.

Napisano

Volvo S80 V8 się nada do gazu

Napisano
  • Autor

> Volvo S80 V8 się nada do gazu

w UK nie ma nawet jednego wystawionego na sprzedaż, pewnie nie były wogóle sprzedawane. Jest kilka XC90

Napisano

> w UK nie ma nawet jednego wystawionego na sprzedaż, pewnie nie były wogóle sprzedawane. Jest kilka

> XC90

Honda Legend hmm.gif