Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[KzAK] Drabinę aluminiową na schody też ...

Featured Replies

Napisano

Witam

jak każdy 'bohater w swoim domu" tak i ja potrzebuję drabiny bo kiedyś w życiu wpadłem na pomysł że bedziemy mieli dom i to było dobre, jednak to że będzie on miał schody i to półzabiegowe to był ten gorszy pomysł.

potrzebuję drabiny i to takiej by jej użyć na schodach tak wejściowych jak i wewnętrznych. pomyślałem o drabinie 3x7 z funkcją schody i myślę kupić tę:

http://allegro.pl/drabiny-drabina-aluminiowa-3x7-krause-na-schody-i5104416120.html

ma ktoś? używał ktoś? jak z jakością?

a może istniej/e jakiś lepszy patent do szeroko pojętego użytku przy i w domu?

ktoś coś?

pozdrawiam

Napisano

> Witam

> jak każdy 'bohater w swoim domu" tak i ja potrzebuję drabiny bo kiedyś w życiu wpadłem na pomysł że

> bedziemy mieli dom i to było dobre, jednak to że będzie on miał schody i to półzabiegowe to

> był ten gorszy pomysł.

> potrzebuję drabiny i to takiej by jej użyć na schodach tak wejściowych jak i wewnętrznych.

> pomyślałem o drabinie 3x7 z funkcją schody i myślę kupić tę:

> http://allegro.pl/drabiny-drabina-aluminiowa-3x7-krause-na-schody-i5104416120.html

> ma ktoś? używał ktoś? jak z jakością?

> a może istniej/e jakiś lepszy patent do szeroko pojętego użytku przy i w domu?

> ktoś coś?

> pozdrawiam

Mam drabine firmy Krause (nie na schody) Polecam jest bardzo solidnie wykonana. Nic się z nią nie dziejeUżywam jej do prac przy domu jednorodzinnym. Stoi się na tym pewnie. Ja swoją kupowałem w Castoramie Polecam

Napisano

> Mam Krause, Mercedes w tej klasie, co prawda nie z funkcją "schody" (żałuję), nie mniej możesz brać

> jak w dym, nie ma prawa być cokolwiek nie tak

+1 ok.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim.

myślalem też o podeście ale ta klatka schodowa i te zabiegowe schody... jak ktoś ma budować to parterówkę. cool.gif

Napisano

> Witam

> jak każdy 'bohater w swoim domu" tak i ja potrzebuję drabiny bo kiedyś w życiu wpadłem na pomysł że

> bedziemy mieli dom i to było dobre, jednak to że będzie on miał schody i to półzabiegowe to

> był ten gorszy pomysł.

> potrzebuję drabiny i to takiej by jej użyć na schodach tak wejściowych jak i wewnętrznych.

> pomyślałem o drabinie 3x7 z funkcją schody i myślę kupić tę:

> http://allegro.pl/drabiny-drabina-aluminiowa-3x7-krause-na-schody-i5104416120.html

> ma ktoś? używał ktoś? jak z jakością?

> a może istniej/e jakiś lepszy patent do szeroko pojętego użytku przy i w domu?

> ktoś coś?

> pozdrawiam

Mam taką i polecam. Doskonała jakość za dość niską cenę.

Napisano

> Fajna sprawa, nie wiedzialem nawet, ze takie sa, tylko ciut wyzszego poszukac musze.

Ja mam ciut nizsze. Do wyzszych prac uzywam drabiny. Jezeli kupisz wyzsze, będzie tez cięzsze i nie będzie Ci się chciało nosić. A moje nawet unem przewiozę.

Napisano

Mam taką Krauze, ale 10 stopniową. Jest OK ale na schodach jej jeszcze nie używałem.