Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jest bawarsko...

Featured Replies

Napisano

To znaczy jest tak....

BMW E61 530d z jakimś napędem na 4 koła.

Wersja kombi, kolor - granatowy.

Rok produkcji (chyba) 2008.

Jako, że ja osobiście w ogóle się nie znam, a BMW kojarzy mi się z ludźmi w sportowych ubraniach grzecznie zapytowywuję: dobry-li to samochód??

Niestety nie ja mam go kupić. Kolega miał szczęście i szef jego szefa sprzedaje tzw. "pewne auto".

Ja w każdym razie zaśliniłem się kiedy go zobaczyłem (mimo obrzydliwego koloru).

Napisano

Mam takową, tylko bez napędu na 4 koła (nad czym boleję) i 2009 rok zlosnik.gif aa i nie mam obrzydliwego granatu 270751858-jezyk.gif

Świetne auta, jak pewna sztuka i regularnie serwisowana w porządnych warsztatach to brać ok.gif

Jak serwisowana niekoniecznie w dobrych warsztatach to uciekać, gdzie pieprz rośnie, bo te auta nie tolerują Zenków macherów...

Napisano
  • Autor

> Mam takową, tylko bez napędu na 4 koła (nad czym boleję) i 2009 rok aa i nie mam obrzydliwego

> granatu

> Świetne auta, jak pewna sztuka i regularnie serwisowana w porządnych warsztatach to brać

> Jak serwisowana niekoniecznie w dobrych warsztatach to uciekać, gdzie pieprz rośnie, bo te auta nie

> tolerują Zenków macherów...

Tu akurat wątpliwości nie ma. Auto jest pewne w 100% i serwisowane bez "oszczędności".

Zresztą przebieg około 180tys. km. to chyba niewiele jak na to auto.

W każdym razie wnętrze wygląda niemal jak nowe.

Napisano

Jeśli auto pożądanie serwisowane to brać bez namysłu. Ja mam co prawda sedana i w benzynie ale generalnie auto bardzo sympatyczne. Xdrive też daje radę.

Jedynie niech kolega przyzwyczai się do wyższych kosztów serwisowania. Np. hamulce tylko oryginały troche kosztują i generalni3 cały serwis jest droższy niz w VW itp.

Sam motor też fajny. Jeździłem takim w 730 F01 i całkiem sobie radził jedynie nie wiem jak hałasuje w e61.

Co do panów w dresach - to zazwyczaj starsze modele ujeżdzają ale znajomi i tak mają pożywkę do żartów smile.gif

pozdro

Napisano

> Mam takową, tylko bez napędu na 4 koła (nad czym boleję) i 2009 rok aa i nie mam obrzydliwego

> granatu

> Świetne auta,

Jak takie świetne, to dlaczego sprzedajesz? smile.gif

Napisano

> Jak takie świetne, to dlaczego sprzedajesz?

vadero wszystko miał krótko...

najbardziej żal prestiża - porządny samochód ok.gif

Napisano

> vadero wszystko miał krótko...

I w dodatku w paru wątkach pisał, że nie jeździ nim bo szkoda smile.gif i do pracy pomykał innymi wozami, ostatnio coś o 130KM w dieslu pisał grinser006.gif

Napisano

zależy do czego

dla mnie dużym minusem jest mało schowków i wersje które nawet nie mają trzymaka na kubek do kawy