Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

i wiosna ......... kolejne naprawy na swiezym powietrzu

Featured Replies

Napisano

no to wczoraj podjechalem na frikowy przeglad do znajomego na stacyjke diagnostyczna przy aso zeby.GIF potelepal maryska i poogladal pod roznym katem zeby.GIF co sie okazalo :

- obudowa altka peknieta i dlatego cos tam w tej oklokicy brzeczy

- oba laczniki staba do smieci

- lewy wahacz calkiem padl na galce (metal o metal trze i wszystko lata)

- poci sie prawy amortyzator przedni (ale jeszcze pojezdzi)

- poci sie prawy uszczelniacz

- prawa koncowka drazka na smietnik - luz niemilosierny

- zapieczony mechanizm recznego i trzyma kolo do czasu do czasu

- spaliny rewelacja, nie mogl sie nadziwic ze taka padaka a taki dobry ma sklad spalin

- roznice w hamowaniu tylko 2% tył i 1% przod

= padaka hehe.gif

Napisano

no pięknie... a ty tak zawsze narzekasz - standardowe naprawy eksploatacyjne, ze względu na stan dróg częstsze niż w cywilizowanych krainach wink.gif

I w dodatku bąki czyste puszcza grinser006.gif

Napisano
  • Autor

narzekam bo juz wymienilem upg i wiele innych w tym przegub i uszczelniacz jeden ale nie ten co teraz sie poci zeby.GIF tak sie siak sie nie poddam i wszystko naprawie

Napisano

> no to wczoraj podjechalem na frikowy przeglad do znajomego na

> stacyjke diagnostyczna przy aso

w zawiercianskim aso ?

dobre kontakty masz zlosnik.gif chyba sie zaprzyjaznimy cool.gif

Napisano
  • Autor

zawiercianskie aso to zlodzieje !!! ale mechanicy prywatnie sa ok zlosnik.gif i doradza i pozycza przyrzady do tego i tamtego - jak kupisz 1,6 to wszystko ci naprawie za pol ceny zlosnik.gif

Napisano

> zawiercianskie aso to zlodzieje !!! ale mechanicy prywatnie sa ok

> i doradza i pozycza przyrzady do tego i tamtego - jak kupisz 1,6

> to wszystko ci naprawie za pol ceny

aso to ostatecznosc , dzis jezdzilem po miescie zeby kupic ole do skrzyni i zero frown.gif musialem do aso pojechac i kupic - 43 za litr

narazie mam 1,4 zlosnik.gif i troche jeszcze pojezdze nim ..... trza kiedys mikro spota w z-ciu zrobic zlosnik.gifpiwo.gif

ps. co do mechanikow to ok sa, mialem problemy z zalozeniem nowej klamki (dokladnie ciegna - za grube lapy mam i nie moglem wsadzic to pjkechalem i kierownik kazal mi wjechac i zawolal mechanika - za przyslowiowe piwo mi zalozyl zlosnik.gif )

Napisano
  • Autor

ale ja tylko w łikend moge z racji samochodu zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> ale ja tylko w łikend moge z racji samochodu

tzn ze wciagu tygodnia naprawiasz samochod i tylko weekendy masz wolne?? sprzedaj ta padake zlosnik.gif270751858-jezyk.gif

ja znowu w tygodniu tylko moge - w weekendy w katosach jestem frown.gif

e tam kiedys sie zgramy jakos zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

naprawiam non-stop zeby.GIF sprzedac nie moge bo za duzo juz utopilem zeby.GIF i widac koniec moich problemow wiec jeszcze rzezbie zeby.GIF

Napisano

Grunt to cierpliwośc!!! Kiedyś przyjdzie czas że wszystko bedzie spoko panie soko (tak i ja się łudze) smile.gif

Napisano
  • Autor

na 100% bedzie taki czas !!! szkoda tylko ze to tak wylazi kolejno a nie wszytsko na raz zeby.GIF

Napisano

> na 100% bedzie taki czas !!! szkoda tylko ze to tak wylazi kolejno a

> nie wszytsko na raz

jakby wyszlo wszystko naraz to bys sie nie pozbieral zlosnik.gif

dzis taka ladna wiosenna pogoda ze az wymontowalem fotel kierowcy ktory jest teraz u mnie w domu i jak sasiad wroci z roboty bedego spawal zlosnik.gif dosc juz mam krzywego siedzenia i oparcia zlosnik.gif tylko ten syf w samochodzie jeszcze ech ..... i oponki letnie czeba niedlugo montowac bo na zimowkach to kazdy zakret stop i ruszanie z piskiem i ludziesie dziwnie patrza zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

moj fotel kierowcy jest bujany zeby.GIF jak sie przyspiesza to do tylu a jak sie zwalnia to do przodu sie kladzie zeby.GIF - padaka

Napisano

> moj fotel kierowcy jest bujany jak sie przyspiesza to do tylu a jak

> sie zwalnia to do przodu sie kladzie - padaka

moj tez bujany ale na boki wink.gif sasiad ma spawarke wiec chwila moment to bedzie zlosnik.gif przy okazji porprawiez drugiej strony - jedyne rozwiazanie umocnienie .... drugim jest zrzucenie z 20kg zlosnik.gif

Napisano

> no to wczoraj podjechalem na frikowy przeglad do znajomego na

> stacyjke diagnostyczna przy aso potelepal maryska i poogladal

> pod roznym katem co sie okazalo :

> - obudowa altka peknieta i dlatego cos tam w tej oklokicy brzeczy

hmm.gif a miałeś zamontowaną osłonę pod silnikiem?

> - oba laczniki staba do smieci

> - lewy wahacz calkiem padl na galce (metal o metal trze i wszystko

> lata)

(...)

> - prawa koncowka drazka na smietnik - luz niemilosierny

Hmm, ja bym się jeszcze na Twoim miejscu wybrał na przegląd do..laryngologa zlosnik.gif bo jeśli faktycznie było jak piszesz, to stawia pod znakiem zapytania stan Twojego słuchu... hahaha.gif toż przecież toto by siękoszmarnie tłukło w trkacie jady . confused.gif

Napisano
  • Autor

no to sie kurde tlucze !!! piesc.gif !!! i dlatego jest do roboty - to nie nowosc dla mnie ze mam zawias do roboty a jedynie altek wyskoczyl jak filip z konopi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.