Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blokada z wyjcem na tarczę?

Featured Replies

Napisano

Moto dość duży i ciężki cruiser, wykupione AC. Trzymam go w garażu w spokojnej dzielnicy. Ale będę nim czasami mykał na treningi itp. więc będą sytuacje, że przez kilka godzin na ulicy będzie stał.

Łańcuch nie zawsze jest do czego przyczepić. Warto kupować jakiegoś wyjca zakładanego na tarczę? Jeżeli tak to polecicie coś konkretnego, bo w sklepach jest tego multum.

Napisano

Mam blokadę z wyjcem i z niej nie korzystam hehe.gif

Tzn jak już nawet wezmę z sobą i ją założę to później i tak wyłączam wyjkę.

Napisano

Wszyscy polecają produkty Xena, ale ponoć można ją zagłuszyć gumą do żucia.

Choć na ulicy w dzień spełni swoją rolę, bo zblokuje koło i utrudni "akcję" złodziejom.

Napisano

sam miałem i więcej mieć nie będę, wyjec wnerwia, czasem sam się włączy, kłopotliwe przy zakładaniu, ściąganiu, przewożeniu, no i można zapomnieć o niej, a wtedy jest niefajnie jak się ruszy (chociaż to akurat tyczy się raczej blokad bez wyjca), ogólnie zapewne dosyć skuteczne acz wnerwiające rozwiązanie. Nie wiem jak z gumą do żucia, ale po zaklejeniu palcem i tak wyło bardzo głośno, więc uwagę na ulicy z pewnością zwróci, tylko kto na to zareaguje to inna sprawa...

Napisano

Żeby nie zapomnieć to są takie "przypominacze" do zapięcia na manetce!

pol_pl_Przypominacz-XENA-do-blokady-na-tarcze-hamulcowa-10212_2.jpg

Napisano

mam Oxforda jakiegoś za 100 zł działa ok, będę sprzedawał pewnie za 5 dych niedługo jak jestes zainteresowany

Napisano

> mam Oxforda jakiegoś za 100 zł działa ok, będę sprzedawał pewnie za 5 dych niedługo jak jestes

> zainteresowany

Z wyjcem?

Napisano

> Z wyjcem?

ta, to samo co marycha pokazał, jak się tylko okaże że skuter idzie na sprzedaż (na 90%) to będę miał do sprzedaży ciuchy, kask, buty no i tą blokadę... w przyszłym tygodniu już zdecyduje i ogłoszę jakby co

Napisano

dobra za 50 Ci puszczę

Napisano
  • Autor

> ta, to samo co marycha pokazał, jak się tylko okaże że skuter idzie na sprzedaż (na 90%) to będę

> miał do sprzedaży ciuchy, kask, buty no i tą blokadę... w przyszłym tygodniu już zdecyduje i

> ogłoszę jakby co

To wyjca bym przygarnął zlosnik.gif

Napisano

> dobra za 50 Ci puszczę

Wstępnie zarezerwowałem ok.gif.