Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O mały włos...

Featured Replies

Napisano

przedwczoraj jadąc powoli przez miasto a po chwili słyszę łututututut z pod maski sick.gif zjeżdżam szybko na pobocze otwieram a tam pasek klinowy w 1/3 rozszarpany pełno śmieci z tylnej osłony myślę no to pewnie narobił bigosu jak się wkręcił w rozrząd. (hałas był dość spory i poszło trochę dymu). Po wyjęciu paska okazało się, że części nie ma ... chwila napięcia odpalam (bo jak już strzeliło to i tak po zawodach) a tu cisza 270635636-JUMP2.gifyay.gif Po demontażu rolka i napinacz wyły jak wściekłe co mnie zastanawiało poniekąd skąd ten dźwięk bo robiłem jakiś czas temu kompleksowo alternator ale z braku czasu nie miałem chwili, żeby tym się zająć no.gif Ale skończyło się baaaardzo optymistycznie zlosnik.gif Pierwszy raz alfa wracała na lince ! To była jej 3 awaria pierwsza to pompa sprzęgła, druga alternator ale w tych przypadkach dało się normalnie jechać, a teraz pasek. Limit wyczerpany zlosnik.gif

Można wpisywać liczbę awarii z powrotem na lince/lawecie 270751858-jezyk.gif

Napisano

> przedwczoraj jadąc powoli przez miasto a po chwili słyszę łututututut z pod maski zjeżdżam

> szybko na pobocze otwieram a tam pasek klinowy w 1/3 rozszarpany pełno śmieci z tylnej osłony

> myślę no to pewnie narobił bigosu jak się wkręcił w rozrząd. (hałas był dość spory i poszło

> trochę dymu). Po wyjęciu paska okazało się, że części nie ma ... chwila napięcia odpalam (bo

> jak już strzeliło to i tak po zawodach) a tu cisza Po demontażu rolka i napinacz wyły jak

> wściekłe co mnie zastanawiało poniekąd skąd ten dźwięk bo robiłem jakiś czas temu kompleksowo

> alternator ale z braku czasu nie miałem chwili, żeby tym się zająć Ale skończyło się

> baaaardzo optymistycznie Pierwszy raz alfa wracała na lince ! To była jej 3 awaria pierwsza

> to pompa sprzęgła, druga alternator ale w tych przypadkach dało się normalnie jechać, a teraz

> pasek. Limit wyczerpany

chyba na ten miesiąc grinser006.gif

> Można wpisywać liczbę awarii z powrotem na lince/lawecie

na lawecie wracałem kilka razy grinser006.gif ostatni raz dwa lata temu po awarii dachu no.gif

Napisano
  • Autor

> chyba na ten miesiąc

a przestań ! grinser006.gif nie kracz btw. mam na nią kupca ale mi jej szkoda buu.gif

> na lawecie wracałem kilka razy ostatni raz dwa lata temu po awarii dachu

Napisano

> przedwczoraj jadąc powoli przez miasto a po chwili słyszę łututututut z pod maski zjeżdżam

> szybko na pobocze otwieram a tam pasek klinowy w 1/3 rozszarpany pełno śmieci z tylnej osłony

> myślę no to pewnie narobił bigosu jak się wkręcił w rozrząd. (hałas był dość spory i poszło

> trochę dymu). Po wyjęciu paska okazało się, że części nie ma ... chwila napięcia odpalam (bo

> jak już strzeliło to i tak po zawodach)

Dlatego ja krótko po zakupie zmieniłem sobie pasek, rolkę, napinacz i sprzęgło alternatora bo nic z tych rzeczy raczej już dłuugo nie było ruszane.

Napisano
  • Autor

> Ja bym sprzedawał!

> czasz na vw

Nie nie zlosnik.gif teraz będzie męski napęd ale to za rok!

Napisano

> Nie nie teraz będzie męski napęd ale to za rok!

BMW? no.gif

Napisano
  • Autor

> BMW?

Zobaczymy wink.gif