Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wybuchajace ladowarki do telefonu?

Featured Replies

Napisano

2 ladowarki i 4 rozgalezniki z gniazdem USB juz wybuchly mi a ze 2 przestaly dzialac w autobusach z 24V instalacja.... - robia je tak tandetne czy jak? wszystkie mialy oznaczenie 12-24v? napiecie mierzalne w pojazdach gdzie wybuchly 27-28v.

Napisano

masz je pod napięciem bez obciążenia? Bo moja ładowarka wtedy się strasznie grzeje. Jak laduje telefon to wtedy nie wink.gif

Napisano

> 2 ladowarki i 4 rozgalezniki z gniazdem USB juz wybuchly mi a ze 2 przestaly dzialac w autobusach z

> 24V instalacja.... - robia je tak tandetne czy jak? wszystkie mialy oznaczenie 12-24v?

> napiecie mierzalne w pojazdach gdzie wybuchly 27-28v.

Miałem 2 ładowarki z portami 2 x usb każda, i obie się spaliły. Jedna nie wybuchła, ale strasznie śmierdziała spalenizną, tak że myślałem że coś mi się w kabinie pali. shocked.gif

Aktualnie mam jakąś starą z jednym wejściem usb która ma chyba z 10 lat, działa na tym nawigacja a jak padnie tel to zamieniam kabel... zlosnik.gifgrinser006.gif

Napisano

> 2 ladowarki i 4 rozgalezniki z gniazdem USB juz wybuchly mi a ze 2 przestaly dzialac w autobusach z

> 24V instalacja.... - robia je tak tandetne czy jak? wszystkie mialy oznaczenie 12-24v?

sprawdz czy plus jest w środku gniazdka zapalniczki a minus na obudowie . może ktoś odwrotnie podłączył - zamienił plus z minusem

Napisano

kup oryginały, a nie jakieś podróby ze stacji

Napisano
  • Autor

> masz je pod napięciem bez obciążenia? Bo moja ładowarka wtedy się strasznie grzeje. Jak laduje

> telefon to wtedy nie

ladowarki wybuchly pod obciazeniem, rozgaleznik bez.

Napisano
  • Autor

> kup oryginały, a nie jakieś podróby ze stacji

kupilem w sklepie z telefonami/ byly razem z nawigacja

Napisano

> kupilem w sklepie z telefonami/ byly razem z nawigacja

I to gwarantuje oryginalność? Ładowarka firmy "krzak" jest oryginalną ładowarką firmy "krzak"... zlosnik.gif

Napisano

Podróby padają na potęgę. Najczęściej wybucha kondziu stąd taki nieprzyjemny smrodek. Kupiłem za stówkę oryginała 2A Samsunga i spokój.