Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coś skutecznego na muchy wewnątrz pomieszczeń

Featured Replies

Napisano

Oto rozpoczyna się nowy sezon i wraca stary temat czyli wstrętne muszyska. Mieszkam w miejscu, gdzie pełno drzew, stawy wodne i ogólnie sporo zacienienia.

Moskitiery odpadają bo na samym tylko dole domu mam 8 okien, które otwieramy naprzemiennie w zależności gdzie potrzeba. Góra to okna dachowe, balkonowe, lukarny i yeż otwierane różnie.

Lepy na muchy odpadają, bo zanim muchy się wylapia to to trwa. Poza tym szukam czegos z zakresu obrony czynnej, a nie biernej. Najchetniej cos elektrycznego do kontaktu lub jakas lamoa na muchy?

Mozecie cos polecic z autopsji?

Napisano

Kolega mieszka blisko lasu i miał podobny problem do Twojego. Kupił urzadzenie, które nazywa się chyba Pet Out, kosztowało ok. 300zł, ale sobie chwali, miał problem z robactwem, głownie mrówki i muchy, a na zimę cisnęły mu się myszy. Ja to ma to ma też spokój!

Napisano

Do kontaktu mogę polecić Bros Elektorfumigator na muchy - teraz jest jakiś nowy na którym piszą że działa jeszcze na mrówki i chyba komary. Od kilku lat używam - kupuję na początku sezonu i po sezonie wywalam. Skuteczny jest ale niestety musie trupy trzeba zbierać z parapetów i podłogi więc też idealny nie jest. No i przez pierwsze kilka dni od włączenia śmierdzi jak to środki na robale. Czy tylko wybija czy również odstrasza to nie wiem, nie robiłem statystyk czy po włączeniu do domu wlatuje mniej much :)