Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Subwoofer aktywny pod siedzenie.

Featured Replies

Napisano

Witam. Ostatnio zastanawiam sie nad zakupem i montazem aktywnego suba pod siedzenie. Poszukalem i jest sporo wiodacych firm (pioneer, alpine, udimension, blaupunkt) oraz chinszczyzny boschmany i peyling czy jakos tak. Mam duzego vana ale wole w bagazniku nic nie miec bo woze wozek i mam 7 siedzen. Czy ktos moze podzielic sie wrazeniami odsluchowymi tego typu wynalazkow. Problem jest tez taki ze mam radio fabryczne bez wyjsc RCA wiec bede musial korzystac z wejscia high level. Prosze o opinie bardziej w tych markowych zestawach.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Też jestem ciekawy jak to działa, przydało by się tego posłuchać własnym uchem.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Napisano

dziala jak suby komputerowe

jak ktos ma male wymagania  to sie nadaja  jako dodatek do org  glosnikow

• 3 tygodnie później...
Napisano

Miałem w swoim samochodzie zamonotowany subwoofer aktywny Alpine SWE 1000 - moim  zdaniem grał słabo.

Absolutnie rozwiązanie nie warte wydanych pieniędzy. Alpine wymieniłem na Hertza ES200 w 8l obudowie - i tutaj wreszcie pojawił się uśmiech na twarzy.

• 5 miesięcy później...
Napisano

Miałem w swoim samochodzie zamonotowany subwoofer aktywny Alpine SWE 1000 - moim  zdaniem grał słabo.

Absolutnie rozwiązanie nie warte wydanych pieniędzy. Alpine wymieniłem na Hertza ES200 w 8l obudowie - i tutaj wreszcie pojawił się uśmiech na twarzy.

rozumiem ze zrobiles swoja obudowe lub kupiles jakas na allegro pod dany samochod? oprocz glosnika Hertza ES200 uzyles jakiegos wzmacniacza?

• 2 tygodnie później...
Napisano

model to blaupunkt gta 400, kupilem go kiedys w 2006 r...  na pudelku byly niemieckie napisy i dane techniczne > 4x100, 4x90 , 2x230, 4x120 ,, nie mam juz pudelka i nie pamietam ile ohm bylo dla danej konifiguracji, ale wiem ze musialem miec dodatkowo 1fahrad kondensator bo na aku 60AH zarl strasznie prad na wylaczonym silniku... dobrze wspolpracowal ze skrzynia blaupunkta tez z serii GT u kolegi w golfie, niestety nie kupilem skrzyni, ale najwyzsza pora to zmienic