Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Może jednak kupić Yamahę FZR1000 Exup 92 3Le

Featured Replies

Napisano

Opis:

Więc tak rocznik 92", model kod 3Le czyli popularnie mówiąc soczewka (lampa przód) przebieg 42tyś,kolor w orginale (tylko ogon pan niemiec chciał sie wyróżnić z tłumu),nakładka na miejsce pasażera,nowe gumy kpl.dunlop sportmax 207,nowe świece i tu jest plus bo świece do tego modelu kosztują 10zł,zero dzwona na 100%,klocki ok,ŻADNE OWIEWKI NIE POŁAMANE,szyba przydymiona,papiery potłumaczone.Motocykl z pełną mocą 105KW,orginalny wydech,koszt rejstracji to karta pojazdu 70zł + opłaty szacuje żę wszystko wyniesie koło 400 zł zależy od gminy to różnie jest ja życze sobie za ten motocykl 7500 + opłaty to masz moto za 8tysiaków z niemiec a nie z Polski gdzie ludziska nie dbają i olewają regulacje

Fotki:

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

CO o niej powiecie?

Napisano

Ta Pani tez jest na wyposazeniu??? Moze się podzielimy jakoś? cfaniaczek.gif

A co do moto to moje zdanie na temat maszyn powyzej 60koni mechanicznych dla Ciebie to znasz. Nic w tym temacie się nie zmieniło.

Pozdro

Napisano

jeśli ja miełbym się dzielić, to jednak w tym przypadku wolałbym moto cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> jeśli ja miełbym się dzielić, to jednak w tym przypadku wolałbym moto

ja też zlosnik.gif

Napisano

Po pierwsze naprawde wierzysz ze 14 letni motocykl ma tylko 42 tysiace przebiegu?? Ja tylko w ten weekend zrobiłem około 200km...

Po drugie chcesz kupić litrówkę która zjada w oczach tylną gumę a cieszysz się że zaoszczędzisz 40 PLN na wymienionych świecach. crazy.gif

> CO o niej powiecie?

Nie podoba mi się ta zmieniona dupa frown.gif

Napisano

1) jest bardzo mało prawdopodobne że motor mający 14 lat miał taki śmieszny przebieg.

2) jeśli to jest Twój pierwszy motocykl poszukaj czegoś słabszego bo tutaj nie ma żartów - odkrecisz za bardzo i może być nie ciekawie.

3) jest to motocykl już bardzo wiekowy. Nie twierdze że jego stan techniczny nie jest ok ale musisz wiedzieć że bedzie to skarbonka bez dna. Ja i kilku znajomych już sie wyleczyło z wiekowych motocykli. Na Twoim miejscu bym szukał czegoś zdecydowanie innego, nowszego, słabszego. Ja wiem że inaczej wygląda sie na konkretnej maszynie a inaczej na czymś słabszym ale coś za coś. Mysle że około 10,000 Pln znajdziesz cobie naprawde fajny motorek trórym pojeździsz ze dwa sezony i wtedy jak poczujesz o co w tym wszystkim chodzi zmienisz na coś mocniejszego. Na poczatek max 50 koników musi Ci wystarczyć.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.