Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z mocowaniem rejestratora

Featured Replies

Napisano

Witam

Kupiłem rejestrator jazdy model B40 A118 przyklejany do szyby za pomocą piankowej taśmy dwustronnej 3M i mam problem z przyklejeniem rejestratora do przedniej szyby. Po przyklejeniu wyszły plamy jakby nie był do końca rozprowadzony klej na taśmie ktoś ma jakieś propozycje aby podklejenie było zrobione równomiernie? Bo sam rejestrator fajny, mały nie rzuca się w oczy tak bardzo tylko ten efekt po klejeniu jest porażką. Może jechać do firmy gdzie kleją lusterka wsteczne?

post-139930-0-31019900-1441304409_thumb.jpg

post-139930-0-72749300-1441304479_thumb.jpg

post-139930-0-05523900-1441304684_thumb.jpg

Napisano

na tym czarnym średni będzie się trzymać, powierzchnia nie jest idealnie gładka jak pozostała szyba, przyssawka na tym się nie trzyma ( bynajmniej od Prestigio i w renówce). Na gładkiej części szyby bez problemu.

Napisano

czepiasz sie ;]

po prostu pęcherzyki powietrza - myślę, że cięzko Ci będzie to przykleić tak, żeby ich nie było.

Napisano
  • Autor

Wiesz jednym z atutów tej kamery jest to aby nie rzucała się w oczy a ten widok tych pęcherzyków psuje cały efekt, i wizualnie jest słabo dlatego szukam sposobu na inne mocowanie aby nie rzucało się w oczy i było równomierne,

Napisano

mam problem z przyklejeniem rejestratora do przedniej szyby. Po przyklejeniu wyszły plamy jakby nie był do końca rozprowadzony klej na taśmie 

tak  :skromny: zdecydowanie  masz  problem  ;]

Napisano

Wiesz jednym z atutów tej kamery jest to aby nie rzucała się w oczy a ten widok tych pęcherzyków psuje cały efekt, i wizualnie jest słabo

bardziej  widoczne  jest  to  ze  ta  szyba  jest  brudna  :facepalm: 

Napisano

Wiesz jednym z atutów tej kamery jest to aby nie rzucała się w oczy a ten widok tych pęcherzyków psuje cały efekt, i wizualnie jest słabo dlatego szukam sposobu na inne mocowanie aby nie rzucało się w oczy i było równomierne,

Kamerka wielkości cegły, i ma się nie rzucać w oczy? Wolne żarty...

Po pierwsze, kamerka im dalej od szyby, ty mniej widoczna.

Po drugie, im bliżej lusterka, tym mniej zauważalna.

Po trzecie, im mniejszy przylepiec, tym mniej coś widać przymocowanego do szyby...

Napisano

Witam

Kupiłem rejestrator jazdy model B40 A118 przyklejany do szyby. Po przyklejeniu wyszły plamy jakby nie był do końca rozprowadzony klej na taśmie ktoś ma jakieś propozycje aby podklejenie było zrobione równomiernie?

Jeśli to aż tak Cię drażni, a jednocześnie jest poza zasięgiem wycieraczek - możesz przykleić od zewnątrz kawałek czarnej folii/tapety samoprzylepnej.

To, co pokazałeś na fotkach, na pewno nie odpadnie, to jedynie defekt kosmetyczny.