Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Myjka lavor stm150

Featured Replies

Napisano

Przyzwoita firma, kiedys tym handlowalem i nie bylo problemow z usterkami. 150/450 to juz odpowiednik k5 od karchera i idzie juz cos tym umyc. Ogolnie polecam, ale pamietaj ze z serwisem moze byc problem bo to malo popularna marka

Napisano

Przyzwoita firma, kiedys tym handlowalem i nie bylo problemow z usterkami. 150/450 to juz odpowiednik k5 od karchera i idzie juz cos tym umyc. Ogolnie polecam, ale pamietaj ze z serwisem moze byc problem bo to malo popularna marka

To jak już jest temat, to jaką myjkę do domowego użytku byś polecił?

Taką żeby pochodziła kilka lat i dało się ją naprawić w przypadku awarii.

Napisano
  • Autor

O serwis nie bede się martwił przez 2 lata ( gwarancja door 2 door ). A później zobaczymy mam nadzieje że to będzie chodziło. Zauważyłem jednak że w tych myjkach ( na youtube) ludziom podcieka w okolicy łączenia lancy z wężem. Coś tam się ponoć wyrabia - prawda to ? Z pompą nie było problemów ?

Napisano

Gniazdo w pistolecie sie wyrabia, podobnie jest w nilfisku. Jedynie wymiana pistoletu pomaga.

Co bym polecil, chyba nilfiska sa naprawde solidne a i czesci tansze niz w karcherze, chociaz prywatnie mam stare k5. Czemu stare? Bo najsolidniejsze na calo aluminiowej pompie, teraz robia alu/plastik i potrafia pekac przy zaworze sterujacym no i gniazda od zawodow cianieniowych sie wyrabiaja, w starych byly gniazda stalowe niesmiertelne

Napisano

Witam. Ktos ma, uzywa, sprawdza sie do domowego uzytku? Chcialem jakiegos karchera ale w tej cenie chyba sie nie opyla.

Bylby to dokladnie ten model: http://allegro.pl/myjka-cisnieniowa-lavor-stm150plus-260bar-z-dysza-i5519652166.html

Bierz, ma pompę aluminiową, więc spora szansa, że pochodzi dłużej niż karcher.

Napisano

Witam. Ktos ma, uzywa, sprawdza sie do domowego uzytku? Chcialem jakiegos karchera ale w tej cenie chyba sie nie opyla.

Bylby to dokladnie ten model: http://allegro.pl/myjka-cisnieniowa-lavor-stm150plus-260bar-z-dysza-i5519652166.html

Mam dokładnie ten model i jestem bardzo zawiedziony.

Ciśnienie jest spoko, jak umyłem auto z dyszą turbo to zerwało pół nadkola ze szpachlą, a z błotnika pół klaru odeszło, więc teoretycznie fajnie, ale w praktyce jest tak beznadziejny przepływ wody, że nie idzie spłukać porządnie auta i zostaje brudne, albo trzeba się posiłkować szlauchem, co nieco pozbawia sensu zakupu myjki...

Napisano
  • Autor

Mam dokładnie ten model i jestem bardzo zawiedziony.

Ciśnienie jest spoko, jak umyłem auto z dyszą turbo to zerwało pół nadkola ze szpachlą, a z błotnika pół klaru odeszło, więc teoretycznie fajnie, ale w praktyce jest tak beznadziejny przepływ wody, że nie idzie spłukać porządnie auta i zostaje brudne, albo trzeba się posiłkować szlauchem, co nieco pozbawia sensu zakupu myjki...

Hmm no kurcze juz teraz z apóźno bo kupiłem. Mam nadzieje jednak że będzie ok. A co masz na mysli ze nie idzie go spłukać, nie rozumiem, że za mocno psika ?

Napisano

Ciśnienie jest bardzo dobre, ale za mały jest przeływ wody (zapewne liczony jakoś w litrach na minutę) i większy brud usuwa, ale cała fura pozostaje w mniejszym, który przez za małą ilość wody po prostu nie spływa, podczas mycia masz wrażenie, że jest super, ale wysychając widać, że warstewka kurzu jakby została