Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tani zestaw 108 el do sporadycznego dłubania w domu

Featured Replies

Napisano

Miał ktoś styczność z tymi kluczami?
http://allegro.pl/zestaw-kluczy-klucze-nasadowe-torx-tagred-108-el-i5773305131.html

Cena śmieszna a zestaw potrzebny do sporadycznego przykręcenia czegoś w domu. Jest sens kupować czy lepiej dołożyć ze stówkę i kupić coś z Yato.

Napisano

Zestaw jak zestaw, najbardziej newralgiczny punkt to grzechotki. Dokładasz stówkę i masz Honitona w tej cenie.

Napisano
  • Autor

Akurat grzechotki mam porządne osobno w robocie. Ma to być tani zestaw do domu gdzie raz na rusku rok potrzebuje dokręcić koło w rowerze synowi i inne pierdoły. 
Poczekam jeszcze może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym "sprzętem".

Napisano

używałem podobnego zestawu i jedyne co to kiepskie bity były (ukręcały się) no i grzechotki 24 zęby więc w ciasnych miejscach ciężko pracować..teraz kupiłem sobie zestaw neo 110 elementów i zupełnie inna bajka :)

Napisano

Nie mam tych, ale podobna półka cenowa. Nie polecam. Kupiłem bo tanio właśnie coś przy okazji dokręcić, ale ...

Osobiście sporo kręcę- przy rowerach, samochodach- wszystkie naprawy sa na mojej głowie. I bardzo zawiedziony jestem takim tanim zestawem.

Mała grzechotka rozleciała sie przy przeglądzie roweru. Dokręcanie klamek hamulcy , błotników itp. Duża przeskoczyła przy dokręcaniu tylnego koła.

Myślę sobie mała strata bo po za tymi kluczami mam spore zaplecze. Ale same nasadki 1/2" są bardzo płytkie. Do tego szybko sie zaokrąglają.

Do schowania w kuchni pod zlewem celem dokręcenia szuflady czy drzwiczek w szafie- tak. Do auta- NIE!

Napisano

ja kupiłem zestaw 94 elementów, dokładnie ten z linku poniżej, tylko cena była inna, była na nie promocja. najpierw kupiliśmy zestaw dla mojego ojca. sprawdził się przy remontach maszyn rolniczych, ciągniki, kombajn zbożowy Bizon. wszystkie nasadki całe po 3 latach użytkowania i wcale go nie oszczędzamy. nie udało mi się popsuć żadnej grzechotki, mimo że już kilka razy zakładałem na nią przedłużkę z rurki.

drugi zestaw kupiłem kilka miesięcy po pierwszym i wykorzystuje przy naprawach auta i również jestem zadowolony.

producent inny ale grzechotki wyglądają identycznie jak te o które pytasz.

http://www.leroymerlin.pl/narzedzia-reczne/mlotki-wkretaki-klucze/klucze/zestaw-kluczy-nasadowych-48794-proline,p124426,l647.html

Napisano
  • Autor

Kupiłem w końcu ten zestaw 108 elementów. Jakoś typowo chińska niema porównania z droższymi. Do domowych zastosowań pewnie wystarczą ale jak ktoś ma kasę to warto dołożyć kolejną 100zł i kupić porządne. 

• 2 miesiące później...
Napisano
  • Autor

Tak w woli ścisłości po pierwszym wiekszym serwisie jedna 13 się połamała a klucz 24 wyrobił jak .... nie powiem co. Jak ktoś ma zamiar coś poważniejszego naprawiać to nie polecam :)