Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co sądzicie o tej CRV-ce

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Przebieg - powinien być < 200tkm.  :phi:

Ale to jest realny.

Napisano

Wydaje mi się, że ktoś odkupił firmówkę i po roku ją puszcza.

Hondy zniosą dużo, ale trzeba sprawdzić jak się z nią obchodzono przez te 400k km i czy czy obecny właściciel oszczędzał na serwisie tak samo jak na kiepskich oponach.

Generalnie - jeżeli nie przeraża Cię przebieg, to może być warta obejrzenia oferta.

Napisano

Ładna wersja. Przebieg robi wrazenie przy tych wszystkich kreconych na 189kkm :) ale zalezy od podejscia :) niektorzy wola nie znac prawdy

Napisano

Ciekawe ile kilometrów na LPG zrobione, ja bym był ostrożny i wziął do mechaniora niech sprawdzi czy silnik nie jest już do remontu generalnego.

Napisano

Auto robiło ogromne przebiegi na benzynie, a jak zaczęło jeździć "w koło komina" to założyli mu gaz....

Ktoś chyba za bardzo chciał na nim oszczędzać - zakładanie gazu przy takim przebiegu to raczej średni pomysł, tanie opony.

Napisano

CO jak co ale 402 tysiąćy to jest bardzo dużo przebieg. Honda czy nie Honda - silnik, przeguby, skrzynia, przekładnia -> wszystko możę byc na wykończeniu szczególnie po polskich drogach

Napisano

Ale zdajesz sobie sprawe, ze 80% perelek na allegro od niemca ma takie przebiegi? Lub najwyzej niewiele nizsze. Polska norma 189 swoja droga, ale rzeczywistosc jest jaka jest. Tylko typowy polski kupujacy moze uwierzyc w te hordy nastoletnich passatow tdi z przebiegami ponizej 200kkm hahahah.

Napisano

Gdzie tam 120% ;) Nie każdy na zachodzie robi 40 tysięcy rocznie - to juz są naprawde duże przebiegi. Jeszcze w benzynie.

Bez żadnego problemu w Austrii można kupić auto 10 letnie z przebiegiem ~200 tysięcy.

Napisano

Sądzę że jest droga. 18.5k to max

Napisano

Owszem, da sie. Ale nikt ich nie sprzeda polakowi za ~50-60% ceny z mobile.de :)

Tak ale to chyba nie jest jakoś tanio za taką CRVke. Z takim przebiegiem. Do tego z LPG które pewnie tez już klęka (wtryski, reduktor -> u mnie kleknąły te obie rzeczy po 120 tysiącach -> do tego nietypowy komp do którego juz nie dało się dobrać reduktora).

Napisano

W dwa lata to lekko można zrobić 70 tysięcy ;) Ja mniej więcej robie 35 tysięcy - codziennie 140 kilometrów + wakacje + coś tam.

A jak auto było w celach zarobkowych to 100 tysięćy też nie jest żadnym wyczynem

Napisano
  • Autor

Pany jestem wstepnie umówiony ( bede w okolicy po drodze) na oględziny. Mniej więcej wiem czego w CRV szukać. Jak mi sie nie spodoba to pa jak bedzie w miare to wizyta w ASO HONDA Łódź i przeglad razem z cisnieniem w garach