Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rabat q7 i xc90

Featured Replies

Napisano

Audi 11 %, zakup na początku jak tylko można było zamawiać. Teraz może być całkiem inaczej, ale myśle że o minimum 10 % można walczyc.

Napisano

Mamy kogoś z Volvo bądź Audi? Znajomy chce kupić i szuka dobrej oferty. Ktoś ost kupował któryś z tych modeli? Jakieś oferty?

Na stary model XC90 rabaty były ok 35%, ja na XC70 wyrwałem 29%.

Czasami warto popatrzyć na oferty w necie, potrafią mieć max rabaty.

Napisano
  • Autor

Na stary model XC90 rabaty były ok 35%, ja na XC70 wyrwałem 29%.

Czasami warto popatrzyć na oferty w necie, potrafią mieć max rabaty.

29 %? Na aktualny model? Napisz proszę, w którym salonie takie promo- jak cis to możesz na PM.
Napisano

29 %? Na aktualny model? Napisz proszę, w którym salonie takie promo- jak cis to możesz na PM.

Tak, na MY16, który schodzi z rynku.

Kupowałem w DOM Volvo, ale już w kwietniu mieli "ostatnie sztuki". Dali mniejszy %, ale pokazałem im ofertę z Poznania, które znalazłem w necie, finalnie zgodzili się na taki rabat +pakiet Polestar w promocyjnej cenie.

Napisano
  • Autor

Tak, na MY16, który schodzi z rynku.

Kupowałem w DOM Volvo, ale już w kwietniu mieli "ostatnie sztuki". Dali mniejszy %, ale pokazałem im ofertę z Poznania, które znalazłem w necie, finalnie zgodzili się na taki rabat +pakiet Polestar w promocyjnej cenie.

Auto z placu, czy pod zamówienie?

Napisano

Auto z placu, czy pod zamówienie?

Z placu. Do lutego można było składać zamówienia, potem to już tylko auta zamawiane przez dealerów.

W sumie dzieki rabatom jest spory wysyp nowych XC70, w Warszawie jeździ tego sporo.

Napisano

Z placu. Do lutego można było składać zamówienia, potem to już tylko auta zamawiane przez dealerów.

W sumie dzieki rabatom jest spory wysyp nowych XC70, w Warszawie jeździ tego sporo.

Z takim rabatem to kawał dobrej fury za rozsądne pieniądze.

Ile po rabacie kosztowała Twoja?

Napisano

Z takim rabatem to kawał dobrej fury za rozsądne pieniądze.

Ile po rabacie kosztowała Twoja?

Dlatego się bardzo dobrze sprzedawały i wszystkie pozamawiane "na zaś" przed dealerów były dość szybko sprzedawane. Na tyle, że w końcu zablokowali mi możliwość kupno auta za taką cenę, z racji iż nie zakupiłem auta w terminie obowiązywania oferty. Finalnie przedłużyli mi o 1 dzień, ale musiałem w dzień wszystko załatwić i z trudem udało mi się tego dokonać.

Po rabacie było to 179kzł

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Xc 90 zamówione z rabatem 13%. Q7 się ostatecznie nie spodobało na tyle.

Wczoraj oglądałem podobne xc 90 do tego jakie znajomy zamówił i w życiu bym zachowania auto nie zapłacił 400 tys zł z silnikiem 2.0 dieska 225 km. Volvo dla mnie jakość nie jest autem premium w pełni tego słowa znaczeniu. Niby wnętrze ok , ale nie czuć tak jakości.

Napisano

Wczoraj oglądałem podobne xc 90 do tego jakie znajomy zamówił i w życiu bym zachowania auto nie zapłacił 400 tys zł z silnikiem 2.0 dieska 225 km. Volvo dla mnie jakość nie jest autem premium w pełni tego słowa znaczeniu. Niby wnętrze ok , ale nie czuć tak jakości.

Co do silnika się zgodze, za bardzo pojechali z tym downsizingiem. Audi pewnie jest ciut lepiej wykonane, tylko według mnie a jak wiem nie jest to tylko moja opinia to Q7 wygląda jak niemiecki panzerwagen z II wojny, no po prostu pokraka straszna, XC90 wygląda przy nim ślicznie, choć ja generalnie nie przepadam za SUV-ami.

Napisano
  • Autor

Co do silnika się zgodze, za bardzo pojechali z tym downsizingiem. Audi pewnie jest ciut lepiej wykonane, tylko według mnie a jak wiem nie jest to tylko moja opinia to Q7 wygląda jak niemiecki panzerwagen z II wojny, no po prostu pokraka straszna, XC90 wygląda przy nim ślicznie, choć ja generalnie nie przepadam za SUV-ami.

Właśnie q7 wyglądem przegrało. Jeszcze Jaguar był brany pod uwagę

Napisano

sie mu znudzi to kupi inne, na biednego chyba nie trafiło że będzie nim się telepał do końca życia