Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Test Ceramizera

Featured Replies

Napisano
  • Autor

@ brał wcześniej olej (jaki silnik i marka) czy tylko w formie ciekawości został zaaplikowany?? ;]

Napisano

Ja testowalem. Z plusow zauwazylem, ze parametr "obciazenie silnika" czy jakos tak na biegu jalowym o kilka punktow procentowych spadl (sprawdzane obd2 i program torque pro) oraz wyrownaly sie obroty (zmniejszyla sie amplituda wahan) Z minusow zauwazylem po kilku miesiacach ze auto na zimno zaczelo dymic na bialo przy przyspieszaniu. Nie wiem czy wiazac to z ceramizerem, byc moze to konczyly sie wtryski, a byc moze jakies problemy z uszczelniaczami, pierscieniami... Nie wiem. Cichszej pracy nie zauwazylem, spalanie moze minimalnie spadlo, ale tez pewnosci nie mam z jakiego powodu. Dolalem tez do skrzyni, moze i byla minimalna poprawa, ale to w granicach autosugestii. Auto bylo w dobrym stanie, takze byla to raczej profilaktyka i ciekawosc, niz leczenie. Juz chyba tego zalewac nie bede.

Napisano

@ brał wcześniej olej (jaki silnik i marka) czy tylko w formie ciekawości został zaaplikowany?? ;]

Oplowski 1.6 16V x16xel brał olej odkąd go mam i teraz też bierze:P zaaplikowany z czystej ciekawości.Co do "efektu" to silnik trodzke ciszej pracuje.Poza tym żadnych innych zmian na plus czy minus nie zauważyłem