Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spryskiwacz mgłowy do Laguny III jest nie do ogarnięcia ????

Featured Replies

Napisano

Przekopałem Internat w celu poszukiwania spryskiwacza mgłowego do Laguny III.Okazuje się że jest to nie do zrobienia i skazany jestem na dwusika :ogien: Renault wycofał się całkowicie z mgłowych spryskiwaczy, nawet jak w Kangoo drugiej generacji padnie taki mgłowy to kupując u delaera dostaniemy dwuskia. Magazyny są puste bo było dużo reklamacji. Ktos tam kombinował z jakimś peugotem po przerobieniu ale za wysoka sika. Kanogoo po 2008 nie dostępny więc co teraz zrobić ?? W innych markach zwykły komplet uniwersalnych spryskiwaczy za 5 dych robi robotę, ale nie w Renault    :ogien:    :facepalm:

Edytowane przez dioda144

Napisano

Do 306-tek dawało się wpakować te z 307-ki. O ile dobrze pamiętam, od przodu trzeba było dać jakąś gumkę między plastik, a blachę maski, bo też za wysoko psikały. Taka dysza kosztuje 20zł. Kup i poeksperymentuj.

Napisano

Przekopałem Internat w celu poszukiwania spryskiwacza mgłowego do Laguny III.Okazuje się że jest to nie do zrobienia i skazany jestem na dwusika :ogien: Renault wycofał się całkowicie z mgłowych spryskiwaczy, nawet jak w Kangoo drugiej generacji padnie taki mgłowy to kupując u delaera dostaniemy dwuskia. Magazyny są puste bo było dużo reklamacji. Ktos tam kombinował z jakimś peugotem po przerobieniu ale za wysoka sika. Kanogoo po 2008 nie dostępny więc co teraz zrobić ?? W innych markach zwykły komplet uniwersalnych spryskiwaczy za 5 dych robi robotę, ale nie w Renault    :ogien:    :facepalm:

Mi się nie udało ogarnąć i odpuściłem przyzwyczajając się do tego.

Ale ogromnie się wkurzyłem, że nie przetestowałem tego na jeździe próbnej przed zamówieniem, a teraz z tym żyję.

Jak ogarniesz, daj znać !

Napisano

Ja kupiłem z allegro od kogoś kto częściami handlowal z używek .

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka