Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Powazna sprawa

Featured Replies

Napisano

Witam. mam taki problem. kupilem od kolegi e65 745i,2004r i w aucie rozladowal sie akumulator, po naladowaniu auta nie idzie odpalic. Inpa pokazuje blad 2737 ews 3.3 manipulation protection. pytanie jak to zrobic i jakim programem moge to zrobic ewentualnie ile kosztuje koszt tej imprezy jakby mial taki szpec podjechac i to zrobic :). z gory dzieki za przeczytanie mojej bolaczki i prosze o jakies rady

Napisano

Witam. mam taki problem. kupilem od kolegi e65 745i,2004r i w aucie rozladowal sie akumulator, po naladowaniu auta nie idzie odpalic. Inpa pokazuje blad 2737 ews 3.3 manipulation protection. pytanie jak to zrobic i jakim programem moge to zrobic ewentualnie ile kosztuje koszt tej imprezy jakby mial taki szpec podjechac i to zrobic :). z gory dzieki za przeczytanie mojej bolaczki i prosze o jakies rady

na początek zrób inpą w DDE synchronizacje z EWS - jak nie było nic grzebane to zapali

Napisano

Ja bym zrobił synchro wszystkiego, bo jak nie odpala i ma błedy w EWS, to CAS`ie może być dopiero spustoszenie.

Dostałem jakiś czas temu kumpla E65 jako auto zastępcze, jak moje się naprawiało. Pojeździłem jeden dzień, po czym wróciło na lawecie a ja wziąłem Compacta E36 bo przynajmniej odpalał rano. A E65 było wychuchane i wypieszczone strasznie. Taki jest urok tych aut.

Przyzwyczaj się. E65 mega fajne i wygodne auto, ale niewłaściwie serwisowane jest upierdliwe,

Napisano

Ja bym zrobił synchro wszystkiego, bo jak nie odpala i ma błedy w EWS, to CAS`ie może być dopiero spustoszenie.

Dostałem jakiś czas temu kumpla E65 jako auto zastępcze, jak moje się naprawiało. Pojeździłem jeden dzień, po czym wróciło na lawecie a ja wziąłem Compacta E36 bo przynajmniej odpalał rano. A E65 było wychuchane i wypieszczone strasznie. Taki jest urok tych aut.

Przyzwyczaj się. E65 mega fajne i wygodne auto, ale niewłaściwie serwisowane jest upierdliwe,

ja też mogę to potwierdzić, bo również mam w obsłudze jedną e65.

Ile to ja miałem zabawy ze światłowodami w tym modelu, to tylko ja wiem.

Napisano

ja też mogę to potwierdzić, bo również mam w obsłudze jedną e65.

Ile to ja miałem zabawy ze światłowodami w tym modelu, to tylko ja wiem.

Napisano

Z E65 jest podobnie jak z E60. Jak bylo mocniej uderzone, to nawet ASO BMW nie bylo w stanie tego poskladac, tak zeby pozniej nic sie nie dzialo z elektryka i elektronika.

Zapetlanie swiatlowodow z pominieciem osprzetu ( np. Zmieniarka czy BT, czy TV ) to nroma w bitych E65.

E65 jest gorsze w obsludze niz E60,dlatego wybralem 5er.

Napisano
  • Autor

Panowie robilem na impie robilem na disie i nie idzie wogole synchronizowac anie resetowac i niewiem co dalej

Napisano

Panowie robilem na impie robilem na disie i nie idzie wogole synchronizowac anie resetowac i niewiem co dalej

Musiałbyś rozwinąć co "nie idzie", albo oddaj do kogoś kto ma o tym pojęcie

Napisano
  • Autor

Wczytaj sie w to co pisalem.na poczatku i dojdziesz do tego czego nie idzie. A zeby ci to ulatwilc to nie idzie odpalic, kreci rpzrusznik ladnie pieknie i nie odpala. Inpa pokazuje blad 2737 ews 3,3 manipulation protection