Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Akumulatory Tuborg

Featured Replies

Napisano

Co to za marka i czy to w ogóle producent? Cenowo do najtańszych nie należą ale nigdzie nie mogę poszukać jakiś informacji odnośnie producenta.

Napisano

Powinny być dobre.

Z Autopartu już pare akumulatorów miałem i jeszcze nie zdarzyło sie tak, zeby jakiś zawiódł na gwarancji albo niedługo po gwarancji.

Napisano

W tym roku wymieniałem akumulatory w 2 samochodach i szukając po sklepach Tuborgi mi w kilku sklepach polecali. Nie są najtańsze, ale są nieznacznie tańsze niż Bosch, Yamasa, Exide, FIAM, a bardziej polecane. Kupiłem do obu samochodów Tuborgi. Jeden samochód po 2 m-cach sprzedałem, a w drugim siedzi nadal i zobaczymy z czasem jak będzie.

Napisano

Czyli może nie będzie taki zły skoro rodzimy produkt.

Także mam plan zakupić Tuborga do Corsy D, żony ;)

Napisano

Na pierwszej stronie z wynikami od "wujka gugla" wypluwa tylko piwo. Przypadek?  :cfaniak:

A nie lepiej kupić aku sprawdzonej marki i o pewnych parametrach?  Jako użytkownik kiśli nie kupuję niesprawdzonych akumulatorów.

Edytowane przez borbet

Napisano

Na pierwszej stronie z wynikami od "wujka gugla" wypluwa tylko piwo. Przypadek?  :cfaniak:

A nie lepiej kupić aku sprawdzonej marki i o pewnych parametrach?  Jako użytkownik kiśli nie kupuję niesprawdzonych akumulatorów.

Podobno obecnie akumulatory "sprawdzonych" marek trzymają jednakowo niski poziom. Pisze podobno, bo ostatni zakupiony przez moją osobę akumulator pojechał z autem po 2 latach eksploatacji,a wcześniej to 7 lat temu kupiłem boscha do Seicento i do dziś jeżdżę na nim

Jest to jakaś alternatywa dla zachodnich marek które raczej idą na ilość, a jakość, najczęściej, zostawiają dla produktów wsadzanych na 1 montaż.

Napisano

Jest to jakaś alternatywa dla zachodnich marek które raczej idą na ilość, a jakość, najczęściej, zostawiają dla produktów wsadzanych na 1 montaż.

Ja już znalazłem alternatywę do "wiodących marek" (czyli takich z dużym budżetem marketingowym), co nie było łatwe, bo muszę mieć aku z dużym prądem rozruchowym.

Aku ma skończone 6 lat i nadal działa dobrze. Z kolei aku "wiodącego producenta" ma 5 lat a od roku problemy z trzymaniem napięcia...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.