Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poteoretyzujmy :)

Featured Replies

Napisano

Czekam na dobrą ofertę na Civica kombi z dobrym wyposażeniem (reflektory LED, bluetooth , może navi (ekranik) może bez navi) i niewielkim przebiegiem. 

Zanim podejmę decyzję chcę rozejrzeć się dookoła.

Spodziewamy się dziecka i szukam kombiaka z dużym bagażnikiem.

Pytanie czy coś sensownego w cenie 60kpln-70kpln ( włączając ew, pakiet startowy jak płyny ustrojowe czy zimówki) warto rozważyć?

Wymagania:

- klasa C/D - jednakże mam mało miejsca na parkingu pod blokiem (wąsko) więc Mondeo kombi mnie przeraża z deka.

- duży bagażnik, preferowane kombi , nie mam parcia na SUVy i nie chcę specjalnie dopłacać

- im nowszy ( >= 2013) tym lepszy, grunt to świeży egzemplarz ( <100k km REALNEGO przebiegu)

- krajowy, bezwypadkowy, żadne kombinacje,  nie sprowadzany itp....

- bezawaryjny

- silnik >=140KM

- bluetooth

- szybko musi ogrzać pasażerów w zimę

- chętnie przygarnę światła mijania w techn. ksenonowej/ LED. Mam dość wymiany żarówek pod blokiem i słabego z nich światła.

Rocznie robię 20k-22k km w 80% po mieście (Wwa, korki). W weekendy czasami trasy do rodziców i cały majdan trzeba w coś zapakować.

Z obecnego Civica hatchback 2012r 1.8 142KM benzyna jestem bardzo zadowolony. 

Bardzo mi się podoba jego charakterystyka zawieszenia i pewność prowadzenia w zakrętach/ prędkościach autostradowych (225/45 17" )

Jest sens w ogóle kombinować jakiś inny model?

Edytowane przez poziomek

Napisano

Bardzo mi się podoba jego charakterystyka zawieszenia i pewność prowadzenia w zakrętach/ prędkościach autostradowych (225/45 17" )

Jeśli jesteś zadowolony to nie ma sensu kombinować. Ufo to bardzo dobry samochód ... nawet jeśli czegoś drobnego mu brakuje, to przynajmniej jest bezawaryjny. 

Dziś brałbym tylko do niego automatyczną skrzynię biegów (o ile jest to hydrauliczna skrzynia) - jeśli jeździsz sporo po Warszawie, to pokochasz to rozwiązanie.

Jeszcze o Navi - mam fabryczną navi w swoim civicu (VIII gen) i uważam to za zbędny bajer - każda nawigacja online w telefonie jest lepsza. Lepiej płacić sobie abonament za świetnego Naviexperta,  z którym przynajmniej ominiesz jakoś sensownie korki.

Edytowane przez Azbest

Napisano

Czekam na dobrą ofertę na Civica kombi z dobrym wyposażeniem (reflektory LED, bluetooth , może navi (ekranik) może bez navi) i niewielkim przebiegiem. 

Pytanie czy coś sensownego w cenie 60kpln-70kpln ( włączając ew, pakiet startowy jak płyny ustrojowe czy zimówki) warto rozważyć?

Wymagania:

- klasa C/D - jednakże mam mało miejsca na parkingu pod blokiem (wąsko) więc Mondeo kombi mnie przeraża z deka.

- duży bagażnik, preferowane kombi , nie mam parcia na SUVy i nie chcę specjalnie dopłacać

- im nowszy ( >= 2013) tym lepszy, grunt to świeży egzemplarz ( <100k km REALNEGO przebiegu)

- bezawaryjny

- silnik >=140KM

- bluetooth

- chętnie przygarnę światła mijania w techn. ksenonowej/ LED. Mam dość wymiany żarówek pod blokiem i słabego z nich światła.

Rocznie robię 20k-22k km w 80% po mieście (Wwa, korki). W weekendy czasami trasy do rodziców i cały majdan trzeba w coś zapakować.

Po co ci tyle samochodów? Kup jeden porządny.

Napisano

Wymagania:

- bezawaryjny

- silnik >=140KM

- bluetooth

Zerknij czy już nie ma testowych astr kombi w sprzedaży   :)

Napisano

Octavia III kombi 1.4 TSI.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.