Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co polecacie na 1 moto 125

Featured Replies

Napisano

Po zrobieniu prawka przez 3 sezony jeździłem Varadero 125 i sobie chwalę. Jest największy spośród dostępnych 125, co przy twoich gabarytach sprawi, że nie będziesz wyglądał  śmiesznie z kolanami pod brodą i nie będziesz się garbił. Silnik robi wrażenie, bo to 2 cylindrowa, 4 suwowa V-ka, jest elastyczny i ekonomiczny. Idealny motocykl do miasta i na spokojne trasy. Do wyprzedzania zdecydowanie brakuje mocy, prędkość przelotowa to jakieś 90-100km/h, prędkość maksymalna 120km/h. Przyspieszenie 0-70 ma dobre, lepsze niż większość samochodów, a to ważne, aby w mieście szybko startować spod świateł jeśli chcesz uniknąć korków i nie wku**iać kierowców jak skuterowcy, którzy blokują ruch.

Edytowane przez princessminnie

Napisano
32 minuty temu, princessminnie napisał:

Po zrobieniu prawka przez 3 sezony jeździłem Varadero 125 i sobie chwalę. Jest największy spośród dostępnych 125, co przy twoich gabarytach sprawi, że nie będziesz wyglądał  śmiesznie z kolanami pod brodą i nie będziesz się garbił. Silnik robi wrażenie, bo to 2 cylindrowa, 4 suwowa V-ka, jest elastyczny i ekonomiczny. Idealny motocykl do miasta i na spokojne trasy. Do wyprzedzania zdecydowanie brakuje mocy, prędkość przelotowa to jakieś 90-100km/h, prędkość maksymalna 120km/h. Przyspieszenie 0-70 ma dobre, lepsze niż większość samochodów, a to ważne, aby w mieście szybko startować spod świateł jeśli chcesz uniknąć korków i nie wku**iać kierowców jak skuterowcy, którzy blokują ruch.

ej no nie fair. doprecyzuj ze ruch blokują zablokowane 50tki :) a nie 125. 125 to nie ma znaczenia czy skuter czy varadero - to juz jedzie jak auto miejskie. do 100 ile ma? 9-10 sek?

Napisano
9 minut temu, jimbo22 napisał:

ej no nie fair. doprecyzuj ze ruch blokują zablokowane 50tki :) a nie 125. 125 to nie ma znaczenia czy skuter czy varadero - to juz jedzie jak auto miejskie. do 100 ile ma? 9-10 sek?

Duke ma około 12sek.

Napisano
21 minut temu, jimbo22 napisał:

125 jedzie do 70-80km/h .Póżniej niestety już czas przyspieszenia mierzy się kalendarzem.

Napisano
4 minuty temu, wlad napisał:

125 jedzie do 70-80km/h .Póżniej niestety już czas przyspieszenia mierzy się kalendarzem.

ktos online twierdzi ze varadero ma 8,3 a PCX szukalem... piszą o ok 10. takze nie jest zle.

a poza tym to prawda. tam start do 50-70 to fajna sprawa i to sie liczy w miescie.

Napisano

Na 125 nigdy nie miałem problemów z odejściem ze świateł. Potem (od 70 w górę) to rzeczywiście mordęga ;] 

Napisano
23 minuty temu, jimbo22 napisał:

ktos online twierdzi ze varadero ma 8,3 a PCX szukalem... piszą o ok 10. takze nie jest zle.

a poza tym to prawda. tam start do 50-70 to fajna sprawa i to sie liczy w miescie.

Do setki? Wolne żarty:hehe:

Napisano
25 minut temu, jimbo22 napisał:

To ja w takim razie mialem inne Varadero:hmm:

Zresztą,znalazłem że nie tylko ja miałem wybrakowany egzemplarz :hehe::

0-100km/h varadero 125

Edytowane przez wlad

Napisano
Dnia 6 luty 2017 o 19:54, Camel napisał:

Chińczyka to ja dziękuję ;)

Kiedyś miałem skuter Kymco czy jakoś tak, przy samym patrzeniu na niego lakier odpadał hihi

Zrobiłem nim może z 400km od nowego i sprzedałem, niby jeździł, ale jakiś taki ch....... był, taki jakby tandetny, taki jakiś bez polotu, taki po prostu mierny ;)

To akurat tajwańczyk.

Moze naklejke miales KYMCO bo kymkacze robia po 60 tys km, te 250-500ccm naturalnie.

KYMCO od lat 60tych produkowalo silniki dla hondy, a bodaj w 1993 roku powolali do zycia KwangYangMotorsCOrporation i tak oto powstala marka KYMCO.

Mam Xcitinga 250  i naprawde lakier nie odpadl od patrzenia, ani od wiatru:))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.