Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Honda HR-V

Featured Replies

Napisano

Witajcie :skromny:

Żonie spodobała się właśnie Honda HR-V.

Ktoś z Was może jeździł 1.5 i-vtec w manualu?

Cena dosyć wygórowana, ale szczerze nie miałem nawet okazji wsiąść do niego i pomacać.

Każda opinia będzie dla mnie cenna ;]

Pozdrawiam!

Napisano

Miałem w ubiegły weekend okazję zrobić jazdę próbną. Bardzo fajne auto do spokojnej, miejskiej jazdy. Wysokie, pakowne, wygodnie się wsiadało i siedziało. Niestety, każda próba żwawszej jazdy odbierała radość - bo osiągi nie były wybitne, a hałas zaczynał się bardzo szybko. Po mieście można szybko włączyć nawet 6 bieg (!) i będzie cicho, ale na autostradzie obrotów się nie oszuka :(. Szukam auta pod kątem komfortu, więc na te sprawy zwracałem najwięcej uwagi.

Napisano
Godzinę temu, muha napisał:

Miałem w ubiegły weekend okazję zrobić jazdę próbną. Bardzo fajne auto do spokojnej, miejskiej jazdy. Wysokie, pakowne, wygodnie się wsiadało i siedziało. Niestety, każda próba żwawszej jazdy odbierała radość - bo osiągi nie były wybitne, a hałas zaczynał się bardzo szybko. Po mieście można szybko włączyć nawet 6 bieg (!) i będzie cicho, ale na autostradzie obrotów się nie oszuka :(. Szukam auta pod kątem komfortu, więc na te sprawy zwracałem najwięcej uwagi.

Z moich osobistych obserwacji wynika, że to typowa przypadłość współczesnych japończyków. Jakimkolwiek nie jechałem, to miałem wrażenie, że w środku zawsze, a zwłaszcza powyżej 100 km/h, jest głośniej niż w konkurencyjnym modelu europejskiej marki. Z zewnątrz z kolei mam wrażenie, że japońskie samochody mniej słychać niż europejskie. Czyżby japończycy walcząc z masą, bardzo oszczędzali na wygłuszeniach?

• 2 tygodnie później...
Napisano

dla mnie to auto jest absurdalne pod tym wzgledem ze kosztuje zauwazalnie wiecej niz Civic (przynajmniej dopoki nie bedzie tego najnowszego, drozszego :phi: ) za to silnik ma mniejszy i slabszy (1.5 vs 1.8). To nie ma prawa dobrze dzialac, zreszta w Civicu silnik 1.8 jakiegos mega przeciagu nie robi.

Napisano
Dnia 27.02.2017 o 19:54, Mobil1 napisał:

Witajcie :skromny:

Żonie spodobała się właśnie Honda HR-V.

Ktoś z Was może jeździł 1.5 i-vtec w manualu?

Cena dosyć wygórowana, ale szczerze nie miałem nawet okazji wsiąść do niego i pomacać.

Każda opinia będzie dla mnie cenna ;]

Pozdrawiam!

Przerabiałem ostatnio też rajd po kilku ASO za suvem. honda jeszcze nie jest najdroższa. Toyotę żona widziała - C-HR.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.