Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przyczepa motocyklowa

Featured Replies

Napisano

Hej, potrzebuję do firmy przyczepę do przewozu 2oo. Zwykle będzie woziła 1 moto, nieraz 2, od wielkiego dzwona 3 sztuki. 

Macie jakieś sprawdzone firmy, które to robią? Na razie biorę pod uwagę te dwie:

https://www.olx.pl/oferta/wzmocnioniona-nowa-przyczepka-pod-motocykle-wiola-solidna-moto-motory-CID5-IDfl36j.html#cf0566a0ae

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-pod-motory-pod-quada-CID5-ID1assf.html#cf0566a0ae

Jakieś uwagi? 

Napisano

Może lepsza by była normalna przyczepa towarowa z montowanymi rynnami na motocykl? Wrzucasz motocykle zapinasz plandekę i już się sprzęty nie syfią przez drogę. Tylko pewnie byłby problem, aby zmieścić 3 motocykle pod plandeka.

Napisano
  • Autor

Myślałem o tym, fakt, że moto czyste jadą niezależnie od pogody. 3 sztuki będę rzadko woził, najczęściej 1, 2 sztuki, wiec może to mieć sens.

Tylko nadal nie wiem co wybrać, jeżeli chodzi o markę i model, aby było w miarę solidne. 

Napisano
Dnia 21.03.2017 o 14:34, Olas1 napisał:

Myślałem o tym, fakt, że moto czyste jadą niezależnie od pogody. 3 sztuki będę rzadko woził, najczęściej 1, 2 sztuki, wiec może to mieć sens.

Tylko nadal nie wiem co wybrać, jeżeli chodzi o markę i model, aby było w miarę solidne. 

Zadzwoń na ul. Dzierzby - gość ma wypożyczalnie, ale z tego co wiem to i handluje, jest na prawdę spoko i pewnie coś doradzi z sensem. :ok:

http://www.wypozyczalniaprzyczep.waw.pl/sprzedaz-przyczep.php

Napisano
  • Autor

Wiem wiem, wynajmuję od niego i oczywiście jako pierwszy dostał zapytanie, ale dał mi ofertę na 4800zł brutto, więc mega dużo w porównaniu do tych co pokazałem, ale nie wiem czy faktycznie są aż tak słabe. To nie ma być przyczepa do wynajmu i jazdy non stop, więc nie musi być z nie wiadomo jak wytrzymałych elementów. 

Napisano

Spróbuj

http://przyczepy-tema.pl/

Firma nienajgorsza, mają kilka motocyklowych do wyboru, na szybko wyszukałem model na 3 motocykle do wzięcia za 2200, nówka. Jak wolisz towarówke dostosować to też pewnie coś da się skombinować.

Napisano
  • Autor

Miałem wynajętą Tema kiedyś i... porażka. Bardzo wąska, beznadziejnie umieszczone uchwyty, ogólnie słaba. Dziś oglądałem Neptun i chyba pójdę w tą stronę. Też za 2200zł, ale dużo lepsza niż Tema. 

Napisano

Kolega ma wypożyczalnię przyczep. Powiedział, że obecnie najlepiej opłaca się kupić gotową przyczepę, albo nową albo używaną, którą można sobie samemu odnowić lub przerobić według własnych potrzeb.

Samodzielna budowa przyczepy ma sens jedynie wówczas gdy ktoś potrzebuję przyczepę nietypową.

Ma obecnie jedną przyczepę do wypożyczania. Z udogodnień przyczepa ma oświetlenie pola pracy co pomaga podczas załadunku lub rozładunku motocykla gdy jest ciemno. Istnieje też możliwość ładowania akumulatora motocykla podczas jego przewożenia.

Przyczepy "Wiola" nie są złe i wytrzymują spokojnie to do czego zostały stworzone.

Edytowane przez fred77

Napisano
10 godzin temu, Olas1 napisał:

Miałem wynajętą Tema kiedyś i... porażka. Bardzo wąska, beznadziejnie umieszczone uchwyty, ogólnie słaba. Dziś oglądałem Neptun i chyba pójdę w tą stronę. Też za 2200zł, ale dużo lepsza niż Tema. 

Neptun uchodzi za dużo lepszego producenta, jeśli masz możliwość nabycia go za 2200 to Tema nie ma racji bytu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.