Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mamy kogoś w Salonie Fiata lub Skody?

Featured Replies

Napisano

Potrzebny pracownik, najlepiej działu sprzedaży ;)

Napisano
  • Autor
1 godzinę temu, senseikrk napisał:

W sprawie Skody mogę pomoc. Jak coś to priv.

poszło

Napisano

W sprawie Fiata zapraszam do mnie ;)

Napisano
11 godzin temu, BOGUS napisał:

fajna cena jak za taki wypas.

Bo używany 15 tys przebieg, więc pewnie jako demo jeździł.

Napisano

Bo używany 15 tys przebieg, więc pewnie jako demo jeździł.

ja kupilem taniej minimalnie nowy ale bez takiego wypasu.

Wysłane z mojego LG-K430 przy użyciu Tapatalka

Napisano
Teraz, BOGUS napisał:

ja kupilem taniej minimalnie nowy ale bez takiego wypasu.

Ja pewnie też wolałbym zupełnie nowy. Ale co kto lubi, po latach w różnych samochodach zauważyłem, że z wielu opcji wyposażenia na co dzień po prostu nie korzystam, a z niektórych wcale, więc pod tym kątem jestem minimalistą i nie musi być "full". Natomiast są tacy co lubią bajery i im więcej można poklikać tym lepiej dla nich, a znam jednego co wręcz obsesyjnie to wygląda bo jadąc cały czas coś klika :)

Napisano
14 godzin temu, kox napisał:

niestety, lub stety nie wiem, ale ojciec już kupił bez konsultacji

https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-tipo-sedan-1-4-16v-95km-opening-edition-plus-ID6yPWrl.html

To jak już kupił to chociaż mu teraz nie filozofuj, że mógł taniej, lepiej albo coś innego. Kupił, ma radość, niech się cieszy. A Ty nawet wiedząc, że mogłeś kupić za tysiaka taniej nie mów mu tego. Nic nie zmienisz a tylko zmniejszysz radość z zakupionego auta. :)

Napisano
  • Autor
20 godzin temu, senseikrk napisał:

Pisałeś o siostrze?

auto dla siostry która siedzi w De, tata w polsce dla niej a właściwie na jej zlecenie kupował

Napisano
  • Autor
9 godzin temu, spad napisał:

To jak już kupił to chociaż mu teraz nie filozofuj, że mógł taniej, lepiej albo coś innego. Kupił, ma radość, niech się cieszy. A Ty nawet wiedząc, że mogłeś kupić za tysiaka taniej nie mów mu tego. Nic nie zmienisz a tylko zmniejszysz radość z zakupionego auta. :)

nawet nie zamierzam analizować czy dobrze czy źle. Jak na Fiata wygląda nawet znośnie, drażnią tylko ordynarne wg mnie plastiki na boczkach drzwi. Reszta spoko

Napisano
4 godziny temu, kox napisał:

drażnią tylko ordynarne wg mnie plastiki na boczkach drzwi.

Jakos w Skodzie nikogo nie drażnią. :hmm:

Napisano
12 godzin temu, Rado_ napisał:

Mnie drażnią.. na tyle że jak tata kupował o3 to mnie chcieli handlowcy z salonu wyrzucić .. hah 

Napisano
  • Autor
16 godzin temu, Rado_ napisał:

nawet nie byem w salonie skody ;) a z Fiatów miałem 2 GP i teraz Crome i mam wrażenie, że kiepski ten plastik drzwi jest.

Napisano
6 minut temu, kox napisał:

nawet nie byem w salonie skody ;) a z Fiatów miałem 2 GP i teraz Crome i mam wrażenie, że kiepski ten plastik drzwi jest.

No tak w porównaniu do GP, a tym bardziej cromy jest kiepski, ale to tanie wozidło. Zobacz w Octavii taniej wersji, a następnie w RS, niczym się nie rożni;l:facepalm:

Napisano
  • Autor
18 minut temu, Rado_ napisał:

No tak w porównaniu do GP, a tym bardziej cromy jest kiepski, ale to tanie wozidło. Zobacz w Octavii taniej wersji, a następnie w RS, niczym się nie rożni;l:facepalm:

aha :] nie jestem bywalcem salonów wiec nie mam porównania, poprostu swoje odczucie przedstawiłem.

Napisano

Zawsze podstawa przy negocjacjach - zaprzyjaźnić się z handlowcem, nie zadawać za wielu pytań, nie być upierdliwym i pamiętać:

- walczymy o cenę = ktoś mniej zarabia (handlowiec bo salon sobie odbije na serwisie) = nikt nie pracuje charytatywnie :skromny: 

Reszta to kwestia inteligencji

Napisano
Dnia 6.04.2017 o 15:36, Rado_ napisał:

To jest mega słabe..jak my kupowaliśmy o3 to przez chwile była rozkmina czy nie lepiej dopłacić do elegance.. ale po zbadaniu elegance stwierdziliśmy że nie ma sensu dopłacać skoro wnętrze jest z takich samych plastików i na drzwiach nie ma nawet kawałka materiału.. porównywalna Jetta miała na drzwiach kawałek "szmaty".. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.