Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

OC + Assistance na "starą" furę.

Featured Replies

Napisano

Panowie która firma ubezpieczeniowa może wystawić ubezpieczenie na auto z 2003 roku. Chodzi o OC i Assistance w którym będzie jakieś holowanie lub laweta w przypadku nie tylko STŁUCZKI, ale i awarii.

No chyba ze gdzieś jest jeszcze szansa na zapasową furę.

Takie życzy to tylko w E....... czy da radę?

Napisano

Da rade sprawdz sobie na rankomat.pl

ja mam w axa na seicento z 2005r i placilem za samo assistance jakies 80-100zl. Tylko sprawdz warunki na stronie danego ubezpieczyciela bo niektorzy maja ze auto musi byc mlodsze niz iles tam lat.

Napisano
13 minut temu, AxiT napisał:

Panowie która firma ubezpieczeniowa może wystawić ubezpieczenie na auto z 2003 roku.

Ja nie tak dawno temu brałem assistance na auto z 1988 roku w PZU. Trochę się ubezpieczyciel na tym przejechał...

Napisano
  • Autor
8 minut temu, aviator napisał:

Sprawdź AxaDirect.

Właśnie przeglądam i nawet AC mogę sobie wykupić - co mnie bardzo zastanawia.

Napisano
  • Autor
1 minutę temu, trychu napisał:

ja mam w avivie, auto z 2005r

OC AC i Ass?

Można gdzieś AXA kupić nie przez neta - skoro piszą ze przez neta zniżka to chyba mozna i osobiście.

Napisano

oc, nnw +asistance holowanie po stłuczce, awarii, auto zastępcze i takie tam pierdoły. chociaż mam nadzieję że nie będę musiał korzystać

Napisano

Mam Axa direct siódmy rok na samochód właśnie z 2003. Z początku dobierałem Assistance w Starter, mają niezłą ofertę. Ale po dwóch czy trzech latach zmieniłem na Assistance od AXA. Ja polecam :oki:

Napisano

Gothar albo HDi/Warta maja sensowne pakiety ASS.

Co do AC to różnie bywa w różnych firmach, jeżeli auto ubezpieczasz pierwszy raz, albo wcześniej miałeś AC to problemów nie robią, ale jak nagle do starego auta chcesz dokupić to często tego nie puszczają systemy.

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor
Dnia 2.05.2017 o 11:47, Ozarek napisał:

Gothar albo HDi/Warta maja sensowne pakiety ASS.

Co do AC to różnie bywa w różnych firmach, jeżeli auto ubezpieczasz pierwszy raz, albo wcześniej miałeś AC to problemów nie robią, ale jak nagle do starego auta chcesz dokupić to często tego nie puszczają systemy.

Juz zakupione. o dziwo Hestia ma podobne warunki a niższą cene.

Napisano
Dnia 2.05.2017 o 09:41, format napisał:

Ja nie tak dawno temu brałem assistance na auto z 1988 roku w PZU. Trochę się ubezpieczyciel na tym przejechał...

Nie tak dawno, ale dawniej niż październik 2016. Do tego czasu mieli najlepsze ASS na rynku dla aut powyżej 15 lat. Już nie mają.

Napisano

Ciekawi mnie czy ktoras z firm prowadzacych assistance robi statystyki ile jakiej marki i modeli samochodow musiala wiezc po awarii ;) Mozna by bylo stwierdzic ktore samochody sa awaryjne gdyby porownac do liczby samochodow w Polsce

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.