Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kolor felg

Featured Replies

Napisano

Chcę sobie pomalować felgi gumą w sprayu na inny kolor. Mam parę wizualizacji. Który kolor wg Was najlepiej pasuje do koloru auta?
Ciekaw jestem Waszych typów.
Celowo nie sugeruję, który najbardziej mi się podoba.
Dzięki :)

biały.jpg

niebieski.jpg

pomarańczowy.jpg

zielony.jpg

żółty.jpg

Napisano
1 godzinę temu, volkov napisał:

Chcę sobie pomalować felgi gumą w sprayu na inny kolor. Mam parę wizualizacji. Który kolor wg Was najlepiej pasuje do koloru auta?

Ten :)

zielony.jpg

Napisano
2 godziny temu, volkov napisał:

Wg mnie zaden ;]

Jak juz bardzo chcesz kombinowac to poszukalbym troche wiekszych felg, bo przy takich balonoach to szalu nie bedzie ;)

A jak ta guma juz zacznie odlazic to bedzie jeszcze ladniej :ok:

Napisano

Ja się chłopak nudzi, może niech zacznie obrazy malować. Ludzie co w Was siedzi, ze na silę chcecie sobie samochód spaskudzić?:facepalm:

Napisano
  • Autor

A ja lubię takie balony. Poza tym na krawężniki są lepsze i bardziej komfortowe. 

Skąd wiesz, że zacznie odłazić? Miałeś?

Napisano
  • Autor

Rado a co Ty jakaś wyrocznia jesteś, ze stwierdzasz, że ludzie się nudzą albo czy coś jest ładne czy nie?

Napisano

Nie jestem, ale na co ten festyn? Nie obraź, się, ale takie mam zdanie widząc jakieś kolorystyczne wygibasy jak z rowerka dla lalek Barbie. Nie lepiej jak już chcesz poświecić czas i pieniądze, pójść w coś co będzie wyglądać, albo będzie miało większy sens. No sorry, nie chce burzyć Ci świata, ale nie mogę wytrzymać, wybacz.:piwko:

Napisano
  • Autor

Ale ja te felgi będę i tak zmieniał po sezonie letnim.  Albo te felgi wezmę do zimowych opon, a na przyszłe lato zapodam inne felgi, albo je pogonię. To auto żony i chcę Jej zrobić lekkiego psikusa. Nie wszystko musi być robione wg ustalonych i "dobrych" reguł. Nie może być wszystko nudne. O ile mnie rozumiesz. 

A co będzie miało większy sens i będzie wyglądać wg Ciebie? 

Napisano
  • Autor

No sobie bym przecież tak nie zrobił. Chyba, że mi się spodoba jak wyjdzie u żony... :)

Napisano

Ogólnie i tak mi sie to nie widzi, ale myslałem, że to dla Ciebie, wiec mnie zamurowało ;]

Napisano
  • Autor

Nie dla mnie ale mam znajomego, który sobie pomalował taka gumą felgi i wyglądało to całkiem całkiem. Tylko dużym minusem jak dla mnie jest to, że jest porowata struktura gumy. Ale podobno zanieczyszczenia ładnie odchodzą. Wiesz.. może być tak, że pomaluję żonie felgi i jak to zobaczy, to tak szybko będę to odklejał, jak naniosę hahaha

Napisano

l-clio-williams-2-551f1d8cd8673.jpg

tylko złote będą pasować ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.