Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wkładka zamka - kluczyk

Featured Replies

Napisano

Witam,

mam chyba dość nietypowy problem.

Od jakiegoś czasu jeździmy na dwa kluczyki, jedno autko, ten drugi zapasowy bez pilota, drzwi otwierane mechanicznie. I teraz w piątek żona akurat wzięła mój zapasowy, pojechała w miasto, wróciła, patrzę, nie ma wkładki. Została tylko ta jakby zewnętrzna część, środek wyleciał. Ja widziałem, że środek czasem luźny był, ale nie sądziłem, że może to wylecieć w jakikolwiek sposób. I teraz pytanie, czy można kupić całą wkładkę?? Dojdzie mi wtedy jeden kluczyk do zestawu?? Czy może to być używka, czy nową trzeba? Nie wiem, czy moja wspaniała żona tak walnęła drzwiami, że ta wkładka wypadła?

Z góry dziękuję za pomoc

Napisano

Pamiętam jak ojciec miał problem w Punto z wkładką. Wcisnął kluczyk na siłę i wkładka się ulamala w pół. Kupiłem na szrocie z innego auta. I poprostu włożyłem kluczyk ten od nowości i wystające blaszki na wkładce zeszlifowalem tak żeby w momencie włożenia kluczyka było wszystko na 0 . działa do dzisiaj .

Napisano
  • Autor

ok, dzięki. Bo się zastanawiałem, czy można kupić jakąkolwiek wkładkę całą z innego i czy wtedy będę miał kolejny kluczyk... Te blaszki rozumiem to nie jakiś duży kłopot dociąć?

Napisano

Włożyłem kluczyk do innej wkładki Stilo. Wystające zapadki(blaszki) obszlifowalem na rowni z korpusem wkładki. Tak żeby jak włożysz kluczyc one się schowały i mogłeś przekręcać kluczyk. 

• 2 miesiące później...
Napisano
  • Autor

Podbijam po wakacjach;). Ostatnio zdobylem wkladke. Jak dostac sie do tych blaszek? Mozna to jakosik rozebrac?

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Napisano
  • Autor

Qrna, ale zleciało czasu. Odświeżam. Trochę mnie nie było, a wkładka dalej tymczasowa...

Jak to szlifnąć? Mam wkładkę z innego Stilo i nie wiem jak to się zabrać za to.

• 4 miesiące później...
Napisano

Tutaj masz jak wytargac wkładkę że stilo obojętnie jaka wersja pakietu(3d,5d,mw)

Co do tych zapadek..we wkładce.

Ja w.momencie kiedy włożyłem klucz do innej wkładki z innego stilo obszlifowalem te wystające zapadki dremelem udało się . Musisz tak obszlifowalem żeby te wystające wkładki pokryły się na równi z korpusem.one muszą się chować wszystkie inaczej nie przekrecisz wkładką w zamku. Bo będzie któraś blokować obrót.

• 2 miesiące później...
Napisano
  • Autor

OK, dzięki. Muszę odszukać wkładkę i spróbować.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.