Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ułamana wtyczka czujnika ciśnienia oleju ASTRA J 1.4T

Featured Replies

Napisano

Ułamałem sobie wtyczkę ciśnienia oleju ( sam czujnik jest ok),

Co z tym zrobić, napisałem już do ASO ale nie wiem czy będą mieć na sprzedaż samą taką wtyczkę a z tego co widziałem to czujnik jest w sprzedaży bez wtyczki.

Wtyczka jest hermetyczna ale nie da się jej dopasować z innego modelu ( ma swoje nacięcia itp.). Na ten moment udało mi się ją polutować ale to takie druciarstwo trochę.

Any idea ?

Bez tytułu.jpg

Napisano

a moze zrobic lepsze foto ? mysle ze z czegos da sie dobrac bez problemu.

Napisano

Kurde ja wyłamałem zaczep w tej wtyczce i mam ją chamsko chwyconą trytytkami. Ciekawe czy da się z tym coś zrobić.

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Aktualizacja.

Auto zaczęło puszczac komunikaty : awaria pojazdu skontaktuj się z serwise - wtyczka się urwała.

Po rozeznaniu tematu stwierdzam, że zakup samej wtyczki to jakaś parodia.

Nigdzie nie jest dostępna sama wtyczka, to już czujnik idzie kupić szybciej ale wtyczki nie.

Pytanie do ASO - mają. Cena zestawu naprawczego wtyczki czujnika to 349,00 zł / brutto. Pozostawiam to w milczeniu.

Szukałem nawet całej wiązki na allegro ale nigdzie nie można dostać takiej z tą wtyczką.

Zdecydowałem się na zakup wtyczki od orochimaru -> i tutaj wielkie dzięki za jakiekolwiek podsunięcie tematu.

Jest to wtyczka hermetyczna superseal bardzo podobna do oryginału.

Sprzedający, którzy handlują tymi wtyczkami potwierdzają, że na bank nie będzie pasować ale postaram się ją jakoś dosztukować.

Nigdy bym się nie spodziewał, że taka pierdoła napsuje mi tyle krwi.

Edytowane przez Gregor_BS

Napisano
  • Autor
Dnia ‎2017‎-‎08‎-‎06 o 13:09, Gregor_BS napisał:

Aktualizacja.

Auto zaczęło puszczac komunikaty : awaria pojazdu skontaktuj się z serwise - wtyczka się urwała.

Po rozeznaniu tematu stwierdzam, że zakup samej wtyczki to jakaś parodia.

Nigdzie nie jest dostępna sama wtyczka, to już czujnik idzie kupić szybciej ale wtyczki nie.

Pytanie do ASO - mają. Cena zestawu naprawczego wtyczki czujnika to 349,00 zł / brutto. Pozostawiam to w milczeniu.

Szukałem nawet całej wiązki na allegro ale nigdzie nie można dostać takiej z tą wtyczką.

Zdecydowałem się na zakup wtyczki od orochimaru -> i tutaj wielkie dzięki za jakiekolwiek podsunięcie tematu.

Jest to wtyczka hermetyczna superseal bardzo podobna do oryginału.

Sprzedający, którzy handlują tymi wtyczkami potwierdzają, że na bank nie będzie pasować ale postaram się ją jakoś dosztukować.

Nigdy bym się nie spodziewał, że taka pierdoła napsuje mi tyle krwi.

Hehe odpowiadam sam sobie.

Wtyczka przyszła i pasuje plug and play.

Numer wtyczki jak podał Orochimaru. Marka Superseal :-)

• 1 rok później...
Napisano

Witam 

Gdzie ta wtyczkę kupiłeś?tez potrzebują taka

• 5 miesięcy później...
Napisano

No i u mnie dzisiaj wyskoczył komunikat o awarii pojazdu. Szybkie sprawdzenie interfejsem: błąd P0520 - czujnik ciśnienia oleju, łapię za wtyk i połowa została mi w ręku, druga w czujniku. Odczytałem numer z wtyczki, siadam do laptopa i pierwsze co mi znalazło to właśnie ten temat na forum. Wszystko jasne, dzięki Panowie za wcześniejsze rozpracowanie zagadnienia. Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.