Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

C8 czujnik deszczu, chrom na klamkach...

Featured Replies

Napisano

Witam, czy jest możliwość zmiany czułości czujnika deszczu z poziomu lexii? Jeżeli tak to gdzie to jest schowane? Mam problem z tym diabelskim wynalazkiem, delikatne opady i wycieraczki wciąż działają. Może jakieś inne sposoby na uleczenie tego wynalazku?

Drugie pytanie- schodzący "chrom" z klamek- macie jakieś sprawdzone patenty jak to odnowić?  

Napisano
34 minuty temu, slawek2000 napisał:

Witam, czy jest możliwość zmiany czułości czujnika deszczu z poziomu lexii? Jeżeli tak to gdzie to jest schowane? Mam problem z tym diabelskim wynalazkiem, delikatne opady i wycieraczki wciąż działają. Może jakieś inne sposoby na uleczenie tego wynalazku?

Drugie pytanie- schodzący "chrom" z klamek- macie jakieś sprawdzone patenty jak to odnowić?  

Skoro schodzi chrom, to znaczy auto z 2002-2004 roku, uzdrowieniem jestbwymiana na takie po 2008, a przynajmniej po 2006

Napisano
  • Autor

Tak, auto z 2005. Czyli tylko wymiana na te "bardziej lśniące". To widzę, że nie będzie tania impreza. Dzięki. 

Napisano
9 godzin temu, slawek2000 napisał:

Może jakieś inne sposoby na uleczenie tego wynalazku?

Ja w C4 po prostu przestalem tego uzywac, bo dzialalo tez w caly swiat ;]

Sprawdzalo sie chyba jedynie przy intensywnych opadach.

Napisano
8 godzin temu, slawek2000 napisał:

Tak, auto z 2005. Czyli tylko wymiana na te "bardziej lśniące". To widzę, że nie będzie tania impreza. Dzięki. 

Standard w przedliftach. Tak jak napisał jedrocha wymiana na polift. Co do wycieraczek olej miałem to gówno i przestałem korzystać działało :facepalm:

• 4 tygodnie później...
Napisano

U mnie to samo. Wystarczy mały deszcz a wycieraczki zapierd.... ją jak złe, czasami nawet na najwyższym biegu. Kiedyś słyszałem, że trzeba przetrzymać kilka pierwszych minut, dać im się "wyszaleć" i potem jest już dobrze. Próbowałem przetrzymać...... no niestety.

W małym deszczu bądź przy mokrej jezdni jeżdżę na ręcznie właczanym trybie przerywanym. I ku...wica mnie bierze, że nie można sobie samemu wyregulować częstotliwości ruchu wycieraczek w tym trybie. Moja 25-letnia Celica ma takie pokrętło na dźwigni wycieraczek i działa to 10x lepiej, niż w nowoczesnym "creative technologie". No, ale co zrobić.......

Napisano
15 godzin temu, Bartłomiej napisał:

W małym deszczu bądź przy mokrej jezdni jeżdżę na ręcznie właczanym trybie przerywanym. I ku...wica mnie bierze, że nie można sobie samemu wyregulować częstotliwości ruchu wycieraczek w tym trybie. Moja 25-letnia Celica ma takie pokrętło na dźwigni wycieraczek i działa to 10x lepiej, niż w nowoczesnym "creative technologie". No, ale co zrobić.......

to zależy od prędkości pojazdu, im szybciej jedziesz tym częściej machają...

• 1 miesiąc później...
Napisano

Jak miałem xarę picasso to była możliwość ustawienia czułości w lexii.

Ustawiłem na minimum i jakoś działało.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dziwne, bo u mnie w C5 automat działa naprawdę dobrze. Nie wiem o czym mówicie;]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.