Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Światła dzienne pytanie.

Featured Replies

Napisano

Chodzi mi o konkretny model. Czy miał,ma ktoś  światła m-tech 905 HP? Jak to świeci, jakość wykonania itd. ewentualnie co polecacie z takimi wymiarami jw.?

Edytowane przez rob3rt

Napisano

Znajomy ma... Dramat 3ci raz reklamował bo parują... Świecą ładnie. Od x lat używam Magneti i jest święty spokój nawet stłuczkę wytrzymały 100 tyś km zrobione na nich i pojechały z poprzednim autem

Napisano

Świecą bardzo dobrze ale jakość wykonania i trwałość fatalna.

Napisano
2 godziny temu, rob3rt napisał:

Chodzi mi o konkretny model. Czy miał,ma ktoś  światła m-tech 905 HP? Jak to świeci, jakość wykonania itd. ewentualnie co polecacie z takimi wymiarami jw.?

Zainwestuj w lampy WAŚ.

Polski renomowany producent, dobra jakość wykonania, brak problemów z ewentualną reklamacją. Nie mają sprzedaży bezpośredniej ale myślę, że każdy sklep potrafiłby je sprowadzić. Cena pewnie spora ale na pewno kupisz produkt z prawdziwą homologacją, solidny i trwały.

Napisano

Mocno. Takie jakieś zdjęcia znalazłem, trochę już je używałem bo to są drugie - poprzednie pojechały z autem.

IMG_20170719_182544990.jpg

Napisano

Mialem kiedys DRL MODEL NSSC 507HP. Swiecily bardzo mocno, nie parowaly, dobrze wykonane. I koszt przyzwoity. Wiec polecam. Teraz mam seryjnie zakodowane. Wiec nie potrzebuje juz ich. 

Napisano

Ja Magneti musiałem zdemontować bo raz że się na przeglądzie czepiali że za mały rozstaw, a dwa kangur doszedł i centralnie wpasował się w lampy więc mam teraz inny patent - moduł na długich 30%.

Napisano
4 godziny temu, Luke16 napisał:

Ja Magneti musiałem zdemontować bo raz że się na przeglądzie czepiali że za mały rozstaw, a dwa kangur doszedł i centralnie wpasował się w lampy więc mam teraz inny patent - moduł na długich 30%.

Moduł ma dwie poważne wady: z prawnego punktu widzenia jest nielegalny oraz żarówki robią się czarne, więc po pewnym czasie jak włączysz drogowe to będą słabo świeciły

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.