Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Instalacja LPG do Avensis T27

Featured Replies

Napisano

Witam, czy koś może polecić jakiś zakład (podkarpackie lub małopolska) do założenia LPG w Avensis T27?

Napisano

Zajrzyj na lpg-forum.pl jest sporo dobrych warsztatów w Małopolsce.

Napisano

Jakbyś chciał to mam zakład ale na ślasku, młody łebek lekarz pasjonat LPG otworzył sobie zaklad LPG, o wszystkich dba jak o swoje auto.

Mi stroil instalacje i od 3 lat tylko filtry wymieniam 0 poprawek i strojenia dodatkowego :)

ps. jako chyba pierwsi zagazowali najgorszy silnik do LPG 2.0 IDE renowki kto zna co producent tam wykombinowal ten wie jak trudno to ogarnąć :)

Edytowane przez slawek_l_83

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim, ale już znalazłem gościa polecanego na forum LPG, jestem już prawie umówiony

Napisano
1 godzinę temu, dobromir napisał:

Dzięki wszystkim, ale już znalazłem gościa polecanego na forum LPG, jestem już prawie umówiony

Podaj dane bo może to ten sam :)

Napisano
  • Autor
1 godzinę temu, slawek_l_83 napisał:

Podaj dane bo może to ten sam :)

Raczej nie bo gość z podkarpacia

Napisano
Dnia 31.01.2018 o 22:18, Gregs0N napisał:

gdybyś nie zalazł nic to dość niedaleko (busko) jest b. dobry zakład:

http://autogaz-busko.pl/

Kolejka na 2-3 m-ce także najlepiej się zapisać zanim zacznie się szukać auta :phi:

Napisano
4 minuty temu, Tilok napisał:

Kolejka na 2-3 m-ce także najlepiej się zapisać zanim zacznie się szukać auta :phi:

ja się w zeszłym roku wstrzeliłem w miejsce kogoś, kto zrezygnował i czekałem 3 czy 4 dni :D

ale kolejki faktycznie bywają u nich długie, co chyba jest dobrą rekomendacja zakładu.

Auta stoją u nich z rejestracjami śląskimi i małopolskimi 8]

Napisano
4 minuty temu, Gregs0N napisał:

ja się w zeszłym roku wstrzeliłem w miejsce kogoś, kto zrezygnował i czekałem 3 czy 4 dni :D

ale kolejki faktycznie bywają u nich długie, co chyba jest dobrą rekomendacja zakładu.

Auta stoją u nich z rejestracjami śląskimi i małopolskimi 8]

Wiem. Jestem w tym warsztacie często chociaż mam do niego prawie 200 km. W przyszłym tygodniu będzie mi gazował 2,0 EB od forda. Poza tym raz spotkaliśmy się w warsztacie jak Ty przyjechałeś na przegląd po 1000 km, ale zorientowałem się dopiero później że to Ty :skromny:

Napisano
Wiem. Jestem w tym warsztacie często chociaż mam do niego prawie 200 km. W przyszłym tygodniu będzie mi gazował 2,0 EB od forda. Poza tym raz spotkaliśmy się w warsztacie jak Ty przyjechałeś na przegląd po 1000 km, ale zorientowałem się dopiero później że to Ty :skromny:
Po 1000 km to chyba musiałem być Leonem w 2017, albo było to w 2015 roku z Fordem ;)

Wysłane z mojego Moto X Play

Napisano

2015, byłeś fordem. Jak będziesz gazował następne auto to daj znać na priv to może załatwię lepszą cenę.

Napisano
2 minuty temu, Tilok napisał:

2015, byłeś fordem. Jak będziesz gazował następne auto to daj znać na priv to może załatwię lepszą cenę.

rok temu gazowałem Leona :(

ale jest plan, żeby forda zmienić na coś większego to się odezwę :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.