Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

cherokee-kilka pytań

Featured Replies

Napisano

Witam, jako że ma to być moje pierwsze 4x4 i jestem w tym temacie zupełnym laikiem chciałbym Was zapytać- warto? na co zwrócić uwagę? Jest możliwość zweryfikowania przebiegu po vin? Nie pytam czy ładny bo to rzecz gustu :P http://allegro.pl/jeep-cherokee-2-8crd-limited-po-liftingu-6-biegow-i7174161095.html#

Napisano
2 godziny temu, muszuasi napisał:

warto?

Ja się na Jeepach nie wyznaję, KJ`otów mało się widuje w środowisku off, ale tak poza konkursem... ( wiem, że nie o to pytasz ) Gniezno ma bardzo złą sławę jeżeli chodzi o rynek aut używanych. Gorszą niż Radom i Płock razem wzięte. Także apeluję o wzmożoną czujność przy oględzinach.

Napisano
  • Autor

Dzięki za podpowiedzi 😁

Napisano

Był tutaj człowiek który miał dwa takie. Pierwsze mu zwęził tir, drugie chyba dłużej pojeździło.

Tyle że wersje benzynowe z LPG.

Ale za czorta nie pamiętam nick'a.

Co do samego Jeep'a to licz sie z tym, że albo go pokochasz albo znienawidzisz i nigdy nie wrócisz - nie ma opcji pośrednich :oki:

Napisano
2 godziny temu, karax napisał:

Co do samego Jeep'a to licz sie z tym, że albo go pokochasz albo znienawidzisz i nigdy nie wrócisz - nie ma opcji pośrednich :oki:

Podejrzewam, że ten Cherokee ma więcej wspólnego z np. Patriot niż z Grand Cherokee ;) a z kolei porównując Patriot do Grand, to jest taki… e… no… to nie jest Jeep-Jeep ;] 

Edytowane przez camel00

Napisano
18 godzin temu, karax napisał:

Był tutaj człowiek który miał dwa takie. Pierwsze mu zwęził tir, drugie chyba dłużej pojeździło.

Tyle że wersje benzynowe z LPG.

Ale za czorta nie pamiętam nick'a.

Wschodnia Polska, Lublin chyba i miał wcześniej Punto :oki:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.