Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dylemat - Daily i Fun car czy lepsze daily ?

Featured Replies

Napisano
Dnia 23.08.2018 o 18:36, listoor napisał:

Może mi podejmiecie podjąć decyzję co lepsze - samochód daily i zabawka, czy dobry samochód do jazdy na codzień ... ?

Akurat jako człowiek nudzący się za kierownicą i słuchający głównie muzyki, bądź audiobooków mogę być złym doradcą. Ale:

50 tysięcy rocznie to sporo jazdy - ile czasu i okazji będziesz miał na jeżdżenie zabawką? Po sobie widzę, że pracując dość daleko od domu wolny czas mam raczej na wyjeździe niż po powrocie do chaty. Więc ja bym wolał jeden fajny za 200 tys. niż 2 auta po 100.

Napisano
  • Autor
10 godzin temu, norm4n napisał:

Podejrzewam, że kwestia egzemplarza. Właśnie kończę 3-letnią przygodę z xc70 II 3.2 (auto w najbliższym czasie idzie na sprzedaż), ale jestem tak pozytywnie do niego nastawiony, że kupiłem taki sam model, tylko w mocniejszym silnikiem - t6 z fabrycznym pakietem polestar. Niestety potrzebuję dużego kombi, więc stojąc przed podobnym dylematem do Twojego, stwierdziłem, że chociaż moc tego pojazdu będzie sensowna. Auto w żaden sposób nie nadaje się do upalania, ale zabawa na trasie jest przednia. Oczywiście nie obraziłbym się, gdyby w stajni była jakaś zabawka, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie zmiany sytuacji na opcję - nudne/wolne na trasę i fajne/szybkie na weekend.

Dzięki za opinię.

XC70 od zawsze mi się bardzo podobał. Mój przyjaciel ma D5 i działa elegancko.

Natomiast czy 163-215KM jest wystarczające do fajnego przemieszczania się autem ? nie jestem pewien :)

LPG nie jest dla mnie - na daily musi być diesel tylko z jednego względu - zasięg, bo osiwiałbym gdybym miał tankować co 300km.

Auto musi pojechać w miarę sprawnie 800-900km w trasie autostradowej ;)

Napisano
9 godzin temu, listoor napisał:

Dzięki za opinię.

XC70 od zawsze mi się bardzo podobał. Mój przyjaciel ma D5 i działa elegancko.

Natomiast czy 163-215KM jest wystarczające do fajnego przemieszczania się autem ? nie jestem pewien :)

LPG nie jest dla mnie - na daily musi być diesel tylko z jednego względu - zasięg, bo osiwiałbym gdybym miał tankować co 300km.

Auto musi pojechać w miarę sprawnie 800-900km w trasie autostradowej ;)

W wersji D5 o słowie "fun" można zapomnieć :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.