Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wycena używanych mebli kuchennych

Featured Replies

Napisano

Cześć

Planuję wystawić na olx używane meble kuchenne (zastane po zakupie). Ile one mogą być warte?

Fronty lakierowane białe. Szafki wiszące z prawej strony 2x80 cm + 2x60cm + 1x60cm (nad lodówką, nie widać na zdjęciu) wyposażone w amortyzatory gazowe, domykacze blum. Szafki z prawej strony 1x40 cm, 1x60 cm, 1x80 cm.

kuchnia1.jpg

kuchnia2.jpg

kuchnia3.jpg

Napisano

Wyglądają świeżo więc szkoda wyrzucać, a Tobie nie leżą?
Ciężko ocenić ile warte. Tyle ile da kupujący. Bo jaka jest szansa, że ktoś przełoży ta kuchnie 1:1. Na bank coś nie będzie pasic. Weź fachmana do przeróbki, o ile w ogóle ktoś się podejmie i Imvho operacja będzie bez sensu. Chyba, że kupi to ktoś kto sam sobie przerobi.
Ciężki temat. Ja miałem dużo nowych rzeczy po kupnie mieszkania i oddawałem po 10zl, żeby tylko ktoś przyszedł i zabrał.
Taka moja rada, nie oddawaj za darmo, wystaw nawet za 10zl. Jak wystawiłem za darmo to ludzie przychodzili na wycieczki krajoznawcze i przesmradzali, że np. fotel ma plamę. Jak dałem jakąś cenę to ilość oglądaczy drastycznie spadła.

Napisano

myślę że 1 tys złotych jeszcze musisz trafić w klienta aby mu wymiar szafek spasował , a zaufaj mi ludzie są wymagający nawet jak kupują używane rzeczy , pewnie sam sie przekonasz :) powodzenia

Napisano

Nie będzie chyba tak źle. Niecałe 4 lata temu przeprowadzałem dziewczynę do siebie i wyprzedawała ruchomości z mieszkania. Za meble kuchenne, w fatalnym stanie, lata gdzieś 80te, takie które wstyd było w ogóle pokazywać w necie wzięła 200 pln. Wszystko poszło za jakąś kasę, nawet stary brudny dywanik, rolety z okien każda w innym kolorze... Może dlatego, że to była Warszawa i duże ssanie nawet na taki asortyment. Te twoje wyglądają 100x lepiej i myślę, że 2000 można próbować a ze sprzętami +1000 jak nie lepiej. Same te zawiasy, mechanizmy szuflad są chyba więcej warte.

Napisano

Jak same meble to zacznij od 2000 zł. Znajomi sprzedali kiedyś dziadowską kuchnię z Bodzio po poprzednim właścicielu. Myślałem, że pójdzie za dwie stówki a sprzedali za około 1000 zł

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.