Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zniknęło doświetlanie zakrętów

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj się zorientowałem, że nie działa. Ani na manetkach, ani w instrukcji nie znalazłem niczego żeby to aktywować, ani czegoś co mogłem zrobić, żeby to dezaktywować. Są osobne żarówki przy reflektorze mijania więc może któraś padła i to wystarczy ?

d299cdb9498c8fa67f13033aba14.jpg.055e3881cc315e3925ef3b607140db4f.jpg

bo sama procedura sprawdzania żarówek organoleptycznie, czy tam wyciągania reflektora na mrozie powoduje, że nie chcę ryzykować odpinania plastików czy zderzaka.

pacjent to

42a8341821eb7c961fc1b5dfe1bbbf85.jpg.6516c906e8cc792a8817f45911c8fa17.jpg

Napisano

Komp pokładowy nie wyświetli komunikatu spalona żarówka?

Napisano
4 minuty temu, Kondi napisał:

W Hultaju i30? :totalszok: 

Napisano
3 godziny temu, subArek napisał:

Dzisiaj się zorientowałem, że nie działa. Ani na manetkach, ani w instrukcji nie znalazłem niczego żeby to aktywować, ani czegoś co mogłem zrobić, żeby to dezaktywować. Są osobne żarówki przy reflektorze mijania więc może któraś padła i to wystarczy ?

d299cdb9498c8fa67f13033aba14.jpg.055e3881cc315e3925ef3b607140db4f.jpg

bo sama procedura sprawdzania żarówek organoleptycznie, czy tam wyciągania reflektora na mrozie powoduje, że nie chcę ryzykować odpinania plastików czy zderzaka.

pacjent to

42a8341821eb7c961fc1b5dfe1bbbf85.jpg.6516c906e8cc792a8817f45911c8fa17.jpg

Jak kiesyś i30 jeździłem to tam przeciwmgielne doświetlały. Ale to była bida wersja.

Napisano

Nie znam tego samochodu dlatego się pytam. Do tej pory wszystkie pojazdy, którymi miałem przyjemnośc poruszac sie (wiekszą lub mniejszą) od co najmniej piętnastu lat miały tą funkcję. Goilf kolegi też, a to przecież zblizona klasa.

Napisano
  • Autor
10 minut temu, Kondi napisał:

padły by 2 ? czy system jest tak sprytnie pomyślany, że jedna wystarczy ?

ps

komp nic nie wyświetla w tym zakresie ;]

Napisano
  • Autor
5 minut temu, Lupus napisał:

Jak kiesyś i30 jeździłem to tam przeciwmgielne doświetlały. Ale to była bida wersja.

Przeciwmgielne normalnie świecą.

Napisano

Logicznym byłoby, żeby wskazał konkterną zarówkę np. lewa mijania. Tak jest u mnie.

Napisano

Przeciwmgielne w tym modelu mają 2 żarówkę odpowiadającą za doświetlanie zakrętów.

Napisano
2 minuty temu, steyr napisał:

Przeciwmgielne w tym modelu mają 2 żarówkę odpowiadającą za doświetlanie zakrętów.

Nie prawda, doświetlanie jest w głównej lampie. Masz na fotce zdjęcie żarówki. 

Napisano
15 minut temu, sdss napisał:

Nie prawda, doświetlanie jest w głównej lampie. Masz na fotce zdjęcie żarówki. 

Racja, występowały wersje z doświetlaniem za pomocą przeciwmgielnych. Swoją drogą optycznie chyba można zauważyć w tym modelu, czy żarnik w takiej żarówce jest przepalony bez jej wyciągania.

Napisano

Moze są jakieś tryby jazdy - sport, eco, normal ? U mnie np. na Eco nie działa doświetlanie zakrętów oraz długie adaptacyjne .

Napisano
  • Autor
14 godzin temu, Elephant napisał:

Moze są jakieś tryby jazdy - sport, eco, normal ? U mnie np. na Eco nie działa doświetlanie zakrętów oraz długie adaptacyjne .

Nie. Przyczyna na dzisiaj okazała się najbardziej prozaiczna czyli przepalone obie żarówki (dosyć mocno okopcone). Wymienię i zobaczymy czy to wytrzyma czy padnie i trzeba będzie szukać innej przyczyny chociaż jakoś średnio to sobie wyobrażam.

Napisano

Też wymieniłem niedawno żarówki od doświetlania w i30. 2 minuty na stronę i po problemie. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.