Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Które z trzech miejskich wozideł....

Featured Replies

Napisano

Zostały na placu boju 3 szt:

wszystkie 3 stan porównywalny (akceptowalny - w każdym sa drobne rzeczy do ogarnięcia ale nic poważnego), na 95% nie bite, wnętrza nieźle utrzymane, rdzy w żadnym nie widać,

Kolejność przypadkowa:

- Toyota yaris, 2009, 1,0 benz., biała. 120 tkm (udokumentowane), klima do sprawdzenia bo nie bangla, choć gaz jest (sprzedający na swój koszt ma zrobić) oraz wg mnie poduszki pod silnikiem padu padu bo silnik chodzi równo, ale buda się cała trzęsie od niego; zadbane w śrrodku choć sprzedawca spartolił nieco efekt Plakiem :], wyposażeniowo: wersja dla PH (el. szyby przódd, centralny zamek, klima ręczna, jako jedyna nie ma sterowania radiem z kiery)

- Mazda 2, 2009, 106 tkm (nie bardzo udokumentowane), 1,3 benz., zielone, wszystko działa, słabe opony, lepsze wyposażenie niż w toyocie, na plus tańsza rejestracja bo ma nr z mojego powiatu :]; tu się obawiam kosztów utrzymania jak na takie małe auto

-  Chevrolet Spark, 2010, 1,2 benz., niebieski, 144 tkm (udokumentowane), wszystko działa, wyposażenie na poziomie mazdy, trochę tapicerka do uprania, na plus: ma wejście USB i cena niższa o około 3 kpln od toyoty czy mazdy,

Wszystkie 3 wielkościowo mi pasują, najważniejsza jest kwestia kosztów utrzymania (i nie tylko o paliwo mi chodzi) - tu faworytem mimo wszystko jest Spark, bo 3 kpln na starcie pozwalają zrobić niezły pakiet startowy i mieć rezerwę na ew. późniejsze naprawy...

Napisano

Chevrolet. Bo tak. ;)

Napisano
  • Autor
2 minuty temu, Cinek napisał:

Chevrolet. Bo tak. ;)

Argumentacja mi pasuje :]

Napisano

Sporo usterek w tej toyocie. Poduszki po 120kkm? Jeśli tak to jak tym autem było jeżdżone, że padły? Ja bym to auto odpuścił.

Wysłane z mojego moto

Napisano
  • Autor
9 minut temu, SorenLorenson napisał:

Sporo usterek w tej toyocie. Poduszki po 120kkm? Jeśli tak to jak tym autem było jeżdżone, że padły? Ja bym to auto odpuścił.

Wysłane z mojego moto

a od czego innego by budą trzęsło, skoro sam silnik równo pracuje i jest suchy jak pieprz....

jeżeli to tylko poduszki to nie problem....

Napisano
a od czego innego by budą trzęsło, skoro sam silnik równo pracuje i jest suchy jak pieprz....
jeżeli to tylko poduszki to nie problem....
Wydaje mi się, że same zużyte czy popękane poduszki nie będą generowały wibracji na budzie na biegu jałowym.

Wysłane z mojego moto

Napisano
38 minut temu, DZIDA napisał:

a od czego innego by budą trzęsło, skoro sam silnik równo pracuje

Jeśli to 3 cylindrowy 1KR-FE, to jest to taki mały grzechotnik ;]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.