Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mam dośc trupa - padł prędkościomierz

Featured Replies

Napisano

Wiecie może skąd ta padlina bierze sygnał prędkościomierza? nagle od tak sobie przestał działać:facepalm:

1,9 multijet 150 km 2006 rok...

Napisano

Zacznij od osiowania proxy, może pomoże a kosztów unikniesz. U mnie było zawarcie na zalanej ropą wtyczce i mechanicy robili wszystko tylko nie to. Wyczyszczenie i zrobienie osiowania usunęło problem. Objawem był między innymi nieprawidłowo działający prędkościomierz. 

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, Artur_W_wa napisał:

Zacznij od osiowania proxy, może pomoże a kosztów unikniesz. U mnie było zawarcie na zalanej ropą wtyczce i mechanicy robili wszystko tylko nie to. Wyczyszczenie i zrobienie osiowania usunęło problem. Objawem był między innymi nieprawidłowo działający prędkościomierz. 

OK. Już widzę, że sygnał prędkości idzie z przedniego prawego koła. Kończy się czujnik ABS...

Napisano

Kup Insignie, to przeprosisz Crome 🤣🤣

Napisano
  • Autor
Dnia 13.06.2019 o 09:44, Iron napisał:

Pytam z ciekawości - w czym ci tak bardzo zawiniło to auto , że nazwałeś je trupem ? :hmm:

Bo ciągle coś niedomaga. Jak jedno ogarnę wyskakuje inne. Teraz np kluczyk mi się w stacyjce blokuje i klamka od kierowcy kończy.:facepalm:

Napisano

Duży przebieg :P 

Takie uroki starego auta - coś puka coś stuka. Ja klamke już wymieniłem - patrząc na to jak durna jest jej konstrukcja to i tak dziwne że przetrwała 260k przebiegu.

• 1 rok później...
Napisano

co pomogło? mam ten sam problem po wymianie półośki brak prędkościomierza przy tej okazji rozpięcia zalałem kostkę preparatem do złączy i po tym zabiegu brak prędkościomierza. załączył się na chwilkę podczas jazdy ponownie padł....

co zrobić?

Napisano
W dniu 11.04.2021 o 19:13, biker2001 napisał:

co pomogło? mam ten sam problem po wymianie półośki brak prędkościomierza przy tej okazji rozpięcia zalałem kostkę preparatem do złączy i po tym zabiegu brak prędkościomierza. załączył się na chwilkę podczas jazdy ponownie padł....

co zrobić?

Sprawdzić czujnik abs przy tym kole które było robione. Ewentualnie osiowanie proxi w programie, jak już uda się połączyć. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.