Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdzie teraz warto AC+assistance "full wypas" na Europę?

Featured Replies

Napisano

Siema Mirki ;)

Gdzie teraz warto, tzn. który ubezpieczyciel wg. Waszych doświadczeń nie leci w kulki przy wypłacie odszkodowania i usługach przy assistance (możemy śmiało założyć, że OWU czytam i  to bardzo dokładnie). Szukam czegoś "full wypas", chodzi mi o dobre doświadczenia w razie kiedy przychodzi co do czego. Żebym się nie musiał sądować jak z Compensą i Wartą. Na razie czytając OWU, najlepiej opcja "full wypas, bez wyłączeń, ze zniesieniem limitów holowania" itp. wygląda w PZU i Ergo Hestii. Jakieś doświadczenia? Pomóżcie, proszę.

Napisano

Kolego, powinienes sie zastanowic, czego potrzebujesz konkretnie (jakich zdarzen sie boisz). Opcja "full wypas" bedzie kosztowna, a bez sensu placic za cos, z czego nie skorzystasz (np. ochrona fotelikow dla bezdzietnych). Jak masz mlode auto, w razie szkody z AC wstawiasz do ASO i po temacie. Jak starsze i bedziesz chcial gotowke, to wiekszosc TU pewnie zanizy pierwsza wycene, niezaleznie co wpisane w OWU.

W Assistance potrzebujesz w razie czego holowania, czy pojazdu zastepczego? W UNIQA mozesz miec nawet 1200 km holowania zagranicą za 350 zł, tylko pytanie, czy podróżujesz tak daleko.

Napisano

Ja mam w EH pakiet OC, AC Assistance w PL bez limitu za granicą do 1000km. Ostatnio wylądowałem w rowie po opadzie gradu, z assistance laweta do 1h. Sam laweciarz zadzwonił do 15min od zgłoszenia w EH więc szybko, tylko że był w trasie. Mi się nic nie robiło więc poczekałem. Szkodę likwidowałem z AC, mam nadzieję że ostatni raz. Z strony ubezpieczyciela wszystko ok raczej, kontakt bez problemowy. Za to wykonawca ASO Fiata dramat, jakbym się nie interesował autem to by "robili" go z 3 miesiące a tak 1,5 miesiąca. A i tak muszę jechać na poprawki:no:

Edytowane przez steyr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.