Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silniczek do sterownia obiegiem powietrza

Featured Replies

Napisano

Mój Stilonik powoli wchodzi w wiek starczy i coraz więcej rzeczy zaczyny ma dolegać. Teraz padł mi silniczek od sterownia obiegiem powietrza (klima manualna). Samo wyjęcie tego modułu zajęło mi blisko 3 godziny, ale na szczęście obyło się bez demontażu deski rozdzielczej, chociaż dojście jest takie, że nawet ginekolog miałby problemu żeby odkręcić te badziewne wkręty...
Obecnie jeżdżę ze zdemontowanym silniczkiem i obiegiem zblokowanym w pozycji otwartej. Przy zablokowanym obiegu auto parowało do tego stopnia, że aż kapało z szyb i bez problemu można by odtworzyć scenę z Titanica (może ktoś jeszcze pamięta ten film).
Chciałbym wymienić ten moduł, bo jednak skoro jest to powinien działać, ale wolał bym nie kupować używanego, bo prędzej czy później a raczej prędzej i ten kupiony by padł. Pomyślałem więc o wymianie samego silniczka, ale nie do końca znam jego parametry a z tego co wyczytałem to powinien być dokładnie taki sam, bo inaczej komputer w aucie nie potrafi się z nim dogadać.
Ktoś z Was mam pojęcie co to dokładnie za silniczek lub gdzie znaleźć jego zamiennik tak żeby działał prawidłowo. Niestety Google nie pomógł mi jakoś specjalnie i niewiele znalazłem oprócz cen używanego modułu. W załączeniu zdjęcia zdjęcia tak żeby było widać o co mi chodzi.

IMG_20191201_114010.jpg

IMG_20191201_114033.jpg

Napisano

Opcje masz 3 :

Sprawdzic numer w eper po vinie czy czasem nie pasują jakieś zamienniki.i szukać

2. Udać się do ASO może coś ogarną

3. Z używki przełożyć sam silniczek 12V jeżeli padł.

• 2 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.