Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem z drzwiami

Featured Replies

Napisano

Cześć,

Wczoraj otwierałem tylne prawe drzwi aby schować kurtkę i nie mogę już ich otworzyć ani od zewnątrz ani od wewnątrz, aby rozebrać boczek drzwi chyba muszą byc otwarte bo z dołu są jakieś wkręty.

Pytanie jak je otworzyć ?

Miał ktoś podobny problem?

Napisano

@Kris88 chyba najszybciej coś pokombinować będziesz musiał poszukać gdzie masz wkręty którymi jest przykręcony boczek. Opuścić szybę i spróbować. Zrzucić boczek z rantu na którym siedzi . Odchylić i szukać linki żeby otworzyć drzwi. 

Napisano
  • Autor

do obu klamek ida inne linki? obie naraz by chyba sie nie popsuły, coś czuje że to zamek :(

jak klikam pilotem słysze że coś tam sie dzieje ale dzwiek jest inny niż w 2gich drzwiach - obawiam sie ze siłownik do centralnego działa ale czegoś tam nie odbezpiecza

Napisano

Boczki w Bravo demontowałem kilka lat temu i już nie pamiętam dokładnie jak tam było ze śrubkami.

Patrząc na zdjęcia w necie to wkręty znajdują się w dolnej części i powinien być do nich dostęp przy zamkniętych drzwiach. Kolejne wkręty są pod klamką i w dole uchwytu do zamykania. Resztę trzymają kołki.

Napisano

@Kris88 masz jedną linkę od klamki wewnątrz auta. Klamka zewnętrzna odblokowuje rygiel w zamku. 

Nie wiem.ale może demontaż kanapy pomoże bardziej przy demontażu poszycia boczku drzwi. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.