Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

195/55/R15

Featured Replies

Napisano

Coś muszę kupić i tak się zastanawiam jak duża będzie różnica między Michelin Crossclimate+, a Nexen N'Blue 4Season. 

Samochód to piździk latający w trasy. Nexeny mam w takim co dookoła komina zawija i są naprawdę Ok. Micheliny też znam, stąd nie pytam :)  Pytam, ponieważ różnica w cenie duża. 

Napisano
13 godzin temu, futrzak napisał:

Coś muszę kupić i tak się zastanawiam jak duża będzie różnica między Michelin Crossclimate+, a Nexen N'Blue 4Season. 

Samochód to piździk latający w trasy. Nexeny mam w takim co dookoła komina zawija i są naprawdę Ok. Micheliny też znam, stąd nie pytam :)  Pytam, ponieważ różnica w cenie duża. 

Mam nexeny w mondeo - dużo większy rozmiar, ale na trasie wibrują pomimo kilku podejść do wyważania u różnych wulkanizatorów.

Ogólnie to w trasy bym je skreślił, natomiast do miasta i na śnieg to sprawdziły się w boju wyśmienicie - używam ich jako zimówek, ale na lato mam drugi komplet letnich gum.

Napisano
  • Autor
1 minutę temu, Azbest napisał:

Mam nexeny w mondeo - dużo większy rozmiar, ale na trasie wibrują pomimo kilku podejść do wyważania u różnych wulkanizatorów.

Ogólnie to w trasy bym je skreślił, natomiast do miasta i na śnieg to sprawdziły się w boju wyśmienicie - używam ich jako zimówek, ale na lato mam drugi komplet letnich gum.

No popatrz, a takie dobre oponie o nich czytałem :) W tym okołokominowym nie zauważyłem, ale ten w trasy raczej nie jeździ. Tutaj potrzebuję jednak opon, które dobrze się sprawdzą na S/A i zmieniać nie będę na sezonowe. Dzięki za info. 

Napisano
3 minuty temu, futrzak napisał:

No popatrz, a takie dobre oponie o nich czytałem :) W tym okołokominowym nie zauważyłem, ale ten w trasy raczej nie jeździ. Tutaj potrzebuję jednak opon, które dobrze się sprawdzą na S/A i zmieniać nie będę na sezonowe. Dzięki za info. 

Bo to generalnie spoko opony - bardzo ciche, miękkie, komfortowe, dobre na zimę ... a w lato to sobie praktycznie każda poradzi. Moim zdaniem mają jakiś problem z wibrowaniem ... raczej nie jest to wyważenie, ale może opona nie jest idealnym kołem? W każdym razie wychodzi to po jakimś czasie ... i znalazłem też takie opinie w necie jak drążyłem temat. Możliwe że w mieście nigdy to nie wyjdzie, ale ja latam głównie po autostradach i jestem uczulony na jakiekolwiek wibrowanie. To jest dla mnei ogromna wada tych opon.

czytaj od tego posta w dół:

Napisano
  • Autor

Ok, kupiłem Michelin Crossclimate+ - Euro w górę, ceny opon rosną. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.